Negeren of opslaan

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Innovatieve verlichting
voor een duurzame toekomst

Nieuwe verlichtingen en nieuwe mogelijkheden! Bekijk de brochure van 2023
en maak kennis met de meest recente ontwikkelingen en innovaties op het
gebied van licht. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van verlichting en
bekijk nieuwe producten.

Heb je na het lezen van de brochure vragen? Wil je meer weten over licht?
Neem dan contact op met onze lichtspecialisten.

SolarLight_Logo_White_RGB.png

Bekijk de brochure

Maak je werk lichter met Solar Light

De juiste verlichting in een (werk)ruimte is belangrijk. Licht brengt sfeer en geeft karakter. Solar Light biedt je een uitgekiend productassortiment, merkonafhankelijk advies en lichtberekeningen op maat. Voor grote, industriële of kleinere projecten en voor binnen-, buiten- en noodverlichting.

In onze webshop vind je een ruime selectie aan armaturen. Van functioneel tot esthetisch en altijd voor een scherpe prijs. En wil je hulp of advies bij je project? Onze lichtspecialisten helpen je graag met een passend lichtadvies voor jouw klanten.

Goed licht en energiezuinig verlichten

Verlichtingscategorie

Industrie

Adequate verlichting is belangrijk voor efficiëntie en productiviteit. Met de nieuwste led-technologie zijn ook energie-efficiëntie, eenvoudige bediening en een lange levensduur verzekerd. Ons assortiment bestaat uit pendels, plafondverlichting en railsystemen voor utiliteitsbouw als productiefabrieken en magazijnen.
Meer informatie hier
Verlichtingscategorie

Schoolverlichting

Het gebruik van LED-technologie biedt tal van voordelen voor onderwijsinstellingen en scholen. Met LED's bespaart u niet alleen een groot deel van de energiekosten, maar verbetert u ook de ontvankelijkheid van de leerlingen.
Lees verder
Verlichtingscategorie

Kantoorverlichting

Een goede verlichting op kantoor is essentieel. De juiste hoeveelheid licht bevordert niet alleen de productiviteit van medewerkers, het draagt ook positief bij aan de sfeer en de uitstraling van het kantoor. Voor elke werkplek bieden we met Solar Light passend en energiezuinig licht.
Klik hier voor meer info
Verlichtingscategorie

Buitenverlichting

Een goede buitenverlichting zorgt voor een fijne ambiance en draagt bij aan de veiligheid in de schemering of het donker. In ons assortiment vind je een brede collectie buiten-verlichting voor wegen, parken, parkeerplaatsen, straatverlichting en decoratieve verlichting. Functioneel, robuust en weerbestendig.
Bekijk armaturen voor buiten

Uitfasering fluorescentielampen


In het voorjaar van 2022 herzag de EU-commissie de RoHS-richtlijn 2011/65/EU.
De richtlijn bepaalt o.a. de verwerking van kwikhoudende lichtbronnen.

Lees alles over de wijzigingen en wat het verbod op fluorescentielampen voor jou betekent.

 

Lees meer

2023_Solar_EUlaw_rohs_1200x627px.jpg

Energie besparen met verlichting

Energielabel C kantoren

Voor een kantoor- en bedrijfsgebouw groter dan 100m2 is minimaal energielabel C verplicht. Deze verplichting gaat in op 1 januari 2023. Maak elk gebouw duurzaam en verhoog het energielabel met ledverlichting, bewegingssensoren en andere smart oplossingen. Wij helpen je graag.
Bekijk stappenplan energielabel C
Catalogus 2023

Solar Light Catalogus

Innovatieve verlichting voor een duurzame toekomst! Bekijk de nieuwe catalogus van Solar Light met de laatste trends op het gebied van verlichting. Zoek je productspecificaties of ben je benieuwd naar prijzen? Scan de QR-code naast het product en je krijgt direct de gewenste informatie.
Blader door de catalogus
Productnieuws

Downlights INVERSO II

INVERSO II is een veelzijdige serie downlights in diverse uitvoeringen. De hoogwaardige afwerking maakt het een betrouwbaar en robuust armatuur voor dagelijks gebruik. Geschikt als plafondverlichting in elke ruimte. De serie bestaat uit een budgetvriendelijk basisassortiment (STD), een PRO en PREMIUM lijn.
Bekijk het assortiment

Feiten en fabels over led-verlichting

In de praktijk gaat achter een nieuwbouw-, renovatie- of vervangings-project een complexe wereld schuil van lumen, lux en lichtbeelden. Hoe zit het precies en wat zijn de regels?

In de whitepaper 'Feiten & Fabels over led-verlichting' lees je er meer over. Van EU-wetgeving tot lichtplan. Lekker handig, alle regelgevingen overzichtelijk voor je bij elkaar.

Bekijk de folder

Lichtberekening maken

Maak snel en simpel een op maat gemaakt lichtplan voor jouw project met FastCalc. Je berekent eenvoudig hoeveel armaturen er nodig zijn conform de meest actuele normen en wetgeving. Log in op onze webshop, kies je armatuur en probeer het uit.

Maak berekening

Makkelijker kiezen

Kies de juiste verlichting voor elk project. We maken de keuze makkelijk voor je. Ons productassortiment van Solar Light is opgebouwd uit drie niveaus: Standard, Professional en Premium. Van basisverlichting tot topdesign. Met een scherpe prijsstelling en altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk productniveaus

Creëer je eigen catalogus

Wil je jouw klant producten voorstellen voor een specifiek project? Met de catalogusfunctie maak je eenvoudig een overzicht in PDF met de gekozen lichtarmaturen. Voorzien van jouw eigen bedrijfslogo geeft dit een professionele uitstraling. Log in op onze webshop, kies voor de optie Catalogus en Labels in de blauwe balk en probeer het uit.

Maak catalogus

Laat je inspireren en bekijk voorbeelden van projecten met verlichting van Solar Light

Magazijn & productie

Een kilometer armaturen

Het Ångström-laboratorium in Uppsala in Zweden houdt zich bezig met zeer geavanceerd onderzoek. Toen in het laboratorium de verlichting moest worden vervangen, stonden ze voor een buitengewone uitdaging.
Lees meer over het project

Groot verlichtings- en elektrisch installatieproject VSE

Nederlandse systeemintegrator VSE Industrial Automation benaderde Solar voor het installeren van de elektronica en verlichting voor een nieuw energieneutraal gebouw.
Lees meer over het VSE-project
Sport

Briljante trend

Padel is zonder twijfel de meest trendy vorm van lichaamsbeweging op dit moment en padel-hallen worden in een razend tempo gebouwd.
Klik hier voor het padelproject
/globalassets/shared/concepts/solar-light/produktniveauer.png

Makkelijker kiezen

We hebben het u gemakkelijker gemaakt om de juiste verlichting voor uw volgende project te kiezen.

Drie verschillende productniveaus: Premium, Professional en Standard.

Contact

Wij leveren niet alleen de beste verlichtingsproducten en oplossingen tegen aantrekkelijke prijzen, maar ondersteunen je ook met lichtadvies. Onze lichtspecialisten helpen je graag met een passend lichtadvies voor jouw klanten.
Neem contact op

Goede garantie op producten

Solar staat voor kwaliteit. Op armaturen en producten uit het assortiment van Solar Light geldt 5 jaar garantie op fabricage- en materiaalfouten.
Lees meer over garantie