Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Update

Nieuw! De Solar Update staat nu online

In samenwerking met onze leveranciers lanceren we onze eerste online editie boordevol interviews, nieuwe producten, onze services en ondersteuning van Solar experts!

Doe meer met data! Zet in op slim(mer) onderhoud

Data neemt een hoge vlucht neemt onze branche, maar wat betekent dit in de praktijk? Welke rol speelt data bij het onderhoud van machines? Hoe pas jij dit toe?

Laat je hier inspireren door succesverhalen van klanten die de stap naar digitalisering al hebben gezet en krijg inzichten in de laatste productontwikkelingen van onze leveranciers op dit gebied.

Klantcase Duim techniek Industrie 4.0: Duim techniek maakt er werk van.

Al in 2010 zette Duim techniek de eerste stappen richting industrie 4.0. Het idee: machines slimmer maken met behulp van software, sensoren en data-analyse. De markt was er op dat moment echter nog niet helemaal klaar voor. Twee jaar geleden veranderde dat. Duim techniek sloeg opnieuw aan het ontwikkelen en nu werken steeds meer klanten met de unieke software.

Lees verder
Case United Soft Drinks Nieuwe frequentieregelaars en trainingen op maat voor USD

Bij United Soft Drinks, producent van frisdranken zoals AA Drink, Bar-le-Duc, RAAK , Sportwater en London, is de Technische Dienst continu op zoek naar verbeteringen. Ook de uitbreiding van vier naar zes productielijnen werd aangegrepen om te vernieuwen en standaardiseren. Wij hielpen bij de selectie van nieuwe frequentieregelaars en trainden de monteurs.

Lees verder
Case Holland Marine Electric Tijdrovend koperbuigen verleden tijd met Cu-flex

CUBIC - een Deens bedrijf gespecialiseerd in modulaire kastenbouw dat sinds 2019 ook heeft gevestigd in Nederland - ontwikkelde een super slimme oplossing voor het bouwen en wijzigen van kasten: Cu-flex, een flexibele koperen stroomrail. Het product maakt nu snel naam in Nederland.

Lees verder

Wie wint de race om de eindklant en hoe is de Coronacrisis hiervan invloed op?

Column Jos Fleischeuer, Manager Educational Services

Column

Maak gebruik van onze denktank

Ontdek hoe je door het toepassen van data kunt besparen en processen efficiënter inrichten.

Meer informatie

Productontwikkelingen

Krijg inzichten in de laatste productontwikkelingen van onze leveranciers die o.m. bijdragen aan de stap naar digitalisering.

Lees meer