Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Balluff

Eenvoudig machine status uitlezen met de Balluf Led signaalzuilen

Naar de webshop

Balluff LED signaalzuilen en indicatoren met IO-Link interface, gebruiken het kleurenspectrum voor signalering van de productieproces status. Afhankelijk van voorkeur en vooraf gestelde eisen, cruciaal of kritisch, kan de machine-operator de machine status uitlezen. Veranderingen, ontwikkelingen en trends van fysische grootheden, worden weergegeven op de gekleurde kolom of schijf, de proces niveaus maar ook niveaus voor het vullen of stapelen van systemen of de positie van een beweging kunnen worden gevisualiseerd in combinatie met eventuele lineaire positioneer systemen. De zelfgekozen kleuren kunnen individueel worden vastgelegd, waardoor de gebruiker eindeloos flexibel is.

Met behulp van onze “Smartlights”, zijn functionaliteiten mogelijk welke voorheen met traditionele zuilen niet mogelijk waren, met als belangrijkste voordeel het weergeven van niveaus. De Smartlights zijn strak vormgegeven en bieden de mogelijkheid voor de gebruiker om middels IO link naar een IIoT platform te gaan om zo het productieproces te optimaliseren. De verschillende kleuren kunnen worden weergegeven in maximaal 5 verschillende zones, en kunnen afzonderlijk worden gedefinieerd.

Het brede kleurenspectrum wordt weergegeven door multi gekleurde LED’s,. Met slechts een paar commando’s kunnen verschillende kleuren worden toegewezen, zonder dat hiervoor mechanisch een kolom moet worden uitgewisseld. De Smartlights hebben drie centrale functie statussen voor weergave van verschillende waarschuwings- en informatie-signalen, zijn gemakkelijk aan te sluiten en te installeren. Slechts één onafgeschermde vier-draads sensorkabel met M12 is vereist.