Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Kabelmanagement anno 2020

Sneller, goedkoper, flexibeler en veiliger.

Naar de webshop

Voorkom storingen en behoud het overzicht tijdens het oplossen van storingen en onderhoud/revisie werkzaamheden. Zorg voor een ordentelijke doorvoer van kabels, hydrauliek leidingen en luchtslangen in behuizingen of schakelkasten. Houd laag en hoogspanningskabels van elkaar gescheiden om te voldoen aan wet- en regelgeving.

 

CONTA-CLIP biedt twee oplossingen om kabels, leidingen en slangen sneller, goedkoper, flexibeler en veiliger door te voeren in een behuizing of schakelkast. Het modulaire KDSClick en membraan oplossing, KES.

KDSClick

KDSClick is geschikt om kabels, leidingen en slangen door te voeren met of zonder connector. KDSClick bestaat uit 3 componenten het frame (rechthoekig of rond), de inlays en dichtelementen. Door de modulaire opbouw en de verscheidenheid aan dichtelementen is KDSClick geschikt voor elk mogelijk toepassing. KDSClick houdt de behuizing of schakelkast stofvrij en waterbestendig volgens IP66. KDSClick biedt als voordeel dat het frame eerst tegen de behuizing of schakelkast gemonteerd kan worden om vervolgens via de binnenzijde de inlays te plaatsen in het frame en dichtelementen om de kabel, leiding of slang. Een kabel kan kinderlijk eenvoudig vervangen worden, zonder het gehele frame te demonteren. KDSClick is geschikt voor ronde doorvoeren tot en 35mm, vlakbandkabels en nog veel meer. De kabel behoudt zijn positie door de perfecte trekontlasting conform DIN EN 62444 norm.

KES

KES is het doorvoersysteem van kabels, leidingen en slangen zonder connector. Hierbij kunnen tot 50 kabels worden doorgevoerd op 40m2 (112x36mm) voor kabeldiameters tot maximaal 8.3mm. De KES serie is geschikt voor kabeldiameter tot en met 16.1mm. KES kan op diverse manieren gemonteerd worden op een behuizing of schakelkast doormiddel van een boutje en een moertje of haak systeem (snap-on). De flexibele variant wordt eenvoudig in een flensopening gedrukt.