Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Doe meer met data! Zet in op slim(mer) onderhoud

Gratis adviesgesprek

Voordelen wereld van digitalisering

Wie zijn bedrijf openzet voor de stap naar digitalisering kan in veel gevallen direct profiteren van alle voordelen: inzicht in het energieverbruik, verhoogde productiviteit, slim onderhoud, minder down-time en een algehele verbetering van de Overall Equipment Efficiency (OEE). Toegang tot slimme en real-time data is hierbij noodzakelijk om de uptime te vergroten en de algehele kwaliteit te verbeteren.

Hoe doe je meer met data?

Samen met onze leveranciers kunnen we je alvast helpen nadenken over de stap naar digitalisering, slimmer onderhoud en het implementeren hiervan. Je kunt hiervoor een nieuw product of systeem aanschaffen (of vervangen), maar vaak kun je ook met bewustwording op de werkvloer al inzichten krijgen en evt. aanpassingen in je proces doorvoeren. Waardoor je meer inzicht krijgt in je energieverbruik en totale kosten.

Meer inzicht door:

● Het ontsluiten van data
● Het slim gebruik maken van data, om onderhoud te voorspellen
● Het brengen van informatie naar de Cloud brengen, of op een eigen server plaatsen.
● Het upgraden van oude installaties upgraden d.m.v. nieuwe hardware en software, om zo het ontsluiten van data mogelijk te maken
● Het verminderen van afbreukrisico

Maak gebruik van onze denktank!
De (gedeeltelijke) overgang naar digitalisering en slim(mer) onderhoud is iets waar je je goed op voor moet bereiden. Niet iedereen heeft deze kennis en kunde in-house ter beschikking. Hoe kun je je machine processen, afhankelijk van je budget of wensen, zo afstemmen dat je continue uptime krijgt en het maximale eruit haalt? De technische experts bij Solar (SIS) kunnen je hierin goed adviseren. Middels een bezoek op locatie en analyse inventariseren we waar huidige of toekomstige knelpunten zijn in jouw proces en waar mogelijkheden liggen. Denk aan onderhoudsplanning, energieverbruik, inventarisering van besturingskasten op risicoanalyse etc. Vervolgens maken we een plan. Dit kan het uit faseren van een product zijn, een op maat gemaakte opleiding zijn om het kennisniveau aan te laten sluiten bij een nieuwe toepassing of product.

 

Bij Solar voeren we meerdere oplossingen en merken. Samen met jou kiezen we de beste oplossing en hieraan gekoppelde producten. Zo garanderen we als onafhankelijke partij dat jij de meest optimale uitkomst krijgt.

Meer weten?

Vraag hier een bezoek aan voor een oriënterend gesprek.

Gratis adviesgesprek
Klantcase

Solar ondersteunt de technische dienst van Sonac Eindhoven

Lees meer