Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Helukabel

TOPSERV® PUR feedback kabel van HELUKABEL

Betrouwbare en duurzame kabels voor in sterk geautomatiseerd productieproces

Precisie-servomotoren, zoals die tegenwoordig in veel gebieden van sterk geautomatiseerde productieprocessen worden gebruikt, vragen om hoogwaardige, betrouwbare en duurzame kabels. Aan deze eisen wordt voldaan met de TOPSERV kabels van HELUKABEL. De kabels hebben een extra afscherming om EMC-compatibiliteit te garanderen.

 

De TOPSERV® PUR feedback kabel is een hoog flexibele UL/CSA motor & servokabel volgens normeringen van Siemens /Lenze / Bosch Rexroth. De TOPSERV PUR is ideaal voor flexibele toepassingen zoals in een kabelrups. Voor vaste toepassingen kan men de TOPSERV PVC gebruiken. De TOPSERV® kabels voldoen aan de vereiste VDE-, UL- en CSA-normen en zijn tevens geschikt voor exportgerichte mechanische en systeemtechniek.

PROFINET EN PROFIBUSkabel van HELUKABEL

Onder de merknaam HELUKAT® levert SOLAR PROFINET en PROFIBUS kabels van HELUKABEL en bijbehorende connectoren, als dan niet voor gemonteerd. Alle HELUKAT® datakabels en -snoeren voldoen aan de laatste standaarden. De meest gevraagde kabels zijn:

PROFInet type A

HELUKAT® PROFInet Type A Categorie 5 is bedoeld voor vaste installatie in het industriële netwerk. Deze kabel heeft uitstekende transmissiekenmerken en kan zelfs onder de zwaarste omstandigheden worden gebruikt. Deze versie, type A is met PVC-mantel ontworpen voor normale vaste installaties en de versie met PUR-mantel is bedoeld voor moeilijke vaste installaties in ruwe industriële omgevingen.

Naar de webshop
PROFIBUS L2

Solar Nederland levert o.a. de HELUKABEL® Profibus L2 7-draads voor mobiele toepassingen in Profibus industriële netwerken. Met zijn kernontwerp en de speciale PVC-mantel is deze bijzonder geschikt voor normale mobiele toepassingen.

Naar de webshop

Download hier de speciale catalogi voor meer info

downloads Servo & Feedback cables

Download brochure
downloads Data, Network & Bustechnology

Download brochure