Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

HMS Networks

HMS Networks zorgt voor naadloze integratie van IT en OT met slimme communicatieoplossingen

Naar de webshop

Gaat je aan de slag met de digitalisering van je industriële omgeving? Dan komen er direct vragen op zoals ‘Waar blijft mijn data?’, ‘Is het wel veilig?’ en ‘Verlies ik data als er geen internet meer is?’. De end-to-end oplossingen van de HMS Networks merken Anybus en Ewon, maken je digitale roadmap werkelijkheid door:

Lokale dataopslag:

Ook bij het wegvallen van internet blijft je data beschikbaar

Veilig:

Gebruikmakend van industriestandaard beveiligingsmethodologieën zoals OpenVPN, SSL en TLS Encryption. De industriële cloud van Ewon, Talk2M, heeft twee beveiligingscertificaten: Star en ISO27001.

Analyse:

Bruikbare inzichten zijn een cruciaal onderdeel van elk besturingssysteem. HMS biedt oplossingen voor zowel lokale (on-premises) als cloudgebaseerde analyses - zodat beslissingen kunnen worden genomen wanneer en waar ze het belangrijkst zijn.

Beheersbaar:

Geen IoT-systeem is volwassen totdat het gemakkelijk te beheren en schaalbaar is. HMS biedt op gebruikers gebaseerde rollen om een gemakkelijke, veilige levering, configuratie en bewaking van belangrijke apparaatinstellingen te garanderen.

Integratie:

Er is geen IoT zonder "IT". HMS biedt transparante connectiviteit met Enterprise IT- en IoT-platforms via industriestandaardinterfaces zoals OPC UA en MQTT en flexibele aangepaste API's, waaronder Rest Web Services. Integratie met platformen zoals OSIsoft PI System, Microsoft Azure IoT, AWS IoT, Rockwell Automation's PTC Thingworks en Siemens Mindsphere behoren tot standaard functies.

Met meer dan 30 jaar ervaring in industriële communicatieoplossingen, IoT, M2M en Industry 4.0 helpen wij je graag bij je (komende) OT-integratie projecten. Zie meer over HMS Networks – Connecting Devices™

https://www.hms-networks.com/industrial-iot-solutions

Met meer dan 50 industriële protocollen en veldbussen maakt HMS Networks het mogelijk om verbinding te maken met bijna elk industrieel apparaat.

Naar de webshop