Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Weidmuller u-link

Beveiligde toegang op afstand vereenvoudigd

Naar de webshop

Het onderhoud op afstand van machines en installaties is vaak complex en tijdrovend. Daarnaast is er ook de vraag naar een gerichte en beveiligde functionele verbinding met de bijbehorende IT-systemen. Hiervoor hebben we perfecte oplossing!

 

u-link

u-link garandeert een snelle en veilige toegang tot machines en installaties. De intuïtieve u-link interface is snel en eenvoudig te configureren zonder benodigde kennis van zaken en aan te passen aan specifieke processen. Beveiligde servers in Europa bieden tevens een onlineplatform dat zorgt voor conformiteit tussen verschillende IT-systemen.

Uw voordelen in een oogopslag

Eenvoudige bediening: Maak met één klik verbinding met uw machine - zonder handmatige verwerking van VPN-certificaten of het configureren van VPN-servers en -clients.

Beveiligde service: Beveiligde toegang op afstand in overeenstemming met de aanbevelingen van het Duitse Federale Bureau voor Informatiebeveiliging

Uitgebreide functionaliteit: Toegang op afstand, inclusief beheer van machines, apparaten, gebruikers, rechten en firmware. De open apparaat-topologie, de informatie-export en de overzichtelijke dashboards bieden een breed scala aan functies voor uw use-cases.

Hoge mate van netwerkbeveiliging: De geïntegreerde firewall met uitgebreide configureerbare bestandsfuncties herkent legitiem dataverkeer en voorkomt toegang tot het netwerk door onbevoegden.

Nieuwe compacte industriële beveiligingsrouter: Exact wat klanten nodig hebben.

Weidmüller's Industrial Ethernet Routers zorgen ervoor dat verschillende netwerken samenwerken in harmonie en met top-level beveiliging.

● Veilig en eenvoudig onderhoud op afstand met Weidmüller u-link remote access service

● Beveiligde communicatie door gebruik te maken van IPsec en OpenVPN

● Verhoogde netwerkbeveiliging door middel van een geavanceerde inspectie firewall, IP/Port-forwarding en netwerksegmentatie.

● Eenvoudige integratie van sub-netten met identieke IP-adresreeksen tot 1: 1 NAT

● Toekomstbestendige netwerkverbinding met statische en dynamische routing

● Volledige flexibiliteit dankzij Fast- en Gigabit Ethernet interfaces, variërend van 2 tot 6 poorten.

● Klaar voor toevoegen van IoT-functionaliteiten en data opslag