Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Nieuw in het schap

Geberit ONE

Sinds 1 april 2020 is de merknaam Sphinx definitief uit het sanitairschap verdwenen en is het één met het merk Geberit. Geberit ONE is de eerste badkamerserie die ontworpen is vanuit de gecombineerde expertise. Deze baanbrekende badkamerserie combineert het beste van twee werelden: de wereld voor de muur van Sphinx en de wereld achter de muur van Geberit.

Download de brochure

Al bijna 150 jaar staan de sanitaire producten van Geberit voor innovatie, betrouwbaarheid en hedendaags comfort. Met de overname van Sanitec in 2015 en de bijbehorende keramiekmerken, waaronder Sphinx, heeft Geberit zijn activiteiten uitgebreid naar badkamerproducten. Algemeen Directeur van Geberit Nederland, Menno Portengen legt uit: “De belangrijkste reden voor deze overname is het feit dat Geberit dé expert wil worden in de badkamer, zowel voor als achter de wand”.

Geberit ONE is de eerste badkamerserie die de knowhow voor- en achter de muur combineert in één systeem Menno Portengen, directeur Geberit Nederland

Hoe Geberit de toekomst ziet

“We kunnen nu de producten voor en achter de wand optimaal op elkaar afstemmen, met innovaties die aan beide kanten voordeel bieden. Het eerste resultaat hiervan is de spiksplinternieuwe serie Geberit ONE, waarin het beste van twee werelden samensmelt. Deze serie toont hoe Geberit de toekomst ziet.”

Techniek voor- en achter de wand slim gecombineerd

Geberit ONE is de eerste badkamerserie die de knowhow voor- en achter de muur combineert in één systeem. “Alle techniek van Geberit ONE is volledig geïntegreerd in een voorzetwand”, verklaart Jeroen Bosman, Productmanager bij Geberit. “Dat biedt veel zichtbare en onzichtbare voordelen, voor de installateur en de consument.”

Door elementen die normaal in het zicht zijn achter of in de muur te plaatsen, wordt de badkamer strakker en ruimtelijker. Jeroen: “Ook de montage is eenvoudiger. De installateur hoeft alleen de leidingaansluitingen te maken. In de wand zit niet alleen techniek, maar ook handige opslagruimte. De spiegelkast en doucheplankjes zijn erin gemonteerd, voor een nog ruimtelijker effect. Natuurlijk is hierbij rekening gehouden met de leidingen in de wand.”

De geïntegreerde techniek maakt het systeem ook flexibel. “Het wandcloset kan bijvoorbeeld op verschillende hoogtes geplaatst worden. Nu of in de toekomst. Een groot voordeel voor mensen die levensbestendig willen wonen. Zo laat Geberit ONE op alle vlakken zien wat er mogelijk is als je sanitaire technologie voor en achter de muur slim combineert.”

Geberit One Brochure

Wil je het gehele assortiment bekijken? Download dan nu de brochure

brochure
Actie Geberit Geberit packs

Spaar mee voor Geberit packs

in de actie