Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Vraag een adviesgesprek Energiemonitoring aan

Maak van je energiebesparings-verplichting een verdienmodel
Hoe kun je energie besparen of verduurzamen, als er niet voldoende informatie is? En als die er is, hoe beheers en manage je dan het energieverbruik? ABB biedt hiervoor een speciale kennismakingsactie aan: een adviesgesprek over Energiebesparing waarbij wordt gekeken of we een controller en meetapparaat kunnen uitlenen.

kennismakingsactie

Energiebesparingsverplichtingen en verduurzaming – veel gebouweigenaren, installateurs en industriële bedrijven hebben er al dagelijks mee te maken of moeten er binnenkort aan voldoen. ABB biedt samen met Solar verschillende oplossingen!

Wachten kan niet meer

De energiewereld veranderd in een razendsnel tempo.

Klimaatakkoord, Green Deal, Renovation Wave, BENG en verbetering van energielabels – het zijn slechts enkele voorbeelden van de steeds grotere belangstelling voor energie en het toenemend aantal verplichtingen als het om energiebesparingen gaat.

Verplichtingen om bijvoorbeeld 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen in minder dan 10 jaar tijd energiezuinig maken. Een enorme opgave waarvoor geldt: wachten kan niet meer!

Een compleet pakket oplossingen

Succesvol inspelen op energiebesparingsverplichtingen staat of valt met de kunst om het energieverbruik in gebouwen en processen te beheren én beheersen en daarmee energiezuiniger te maken en dus geld te besparen!
Daarvoor moet wél bekend zijn hoeveel en wanneer energie wordt verbruikt. Juist met die informatie komen verbeterpunten naar boven. 

ABB biedt een compleet pakket oplossingen om op een slimme manier energie te meten, zichtbaar te maken en te analyseren en via een cloud-gebaseerde oplossing toegankelijk te maken.
Het fundament wordt daarbij gelegd met ABB’s EQmatic Energy Analyzers en het System pro M compact® InSite-energiemanagementsysteem.
Mogen we ze even voorstellen?

EQmatic Energy Analyzer

De ABB EQmatic Energy Analyzer is een compacte oplossing voor het monitoren, registreren, visualiseren en analyseren van energie- en verbruiksgegevens.

  ABB M-Bus of Modbus Energie-meters worden door de EQmatic Energy Analyzer automatisch gedetecteerd, terwijl ook gas-, water- en warmtemeters kunnen worden geïntegreerd.
  Identificatie van energieverlies en optimalisatie van energiekosten verloopt via een webgebaseerde gebruikersinterface die onder meer toegang geeft tot een aantal analysefuncties.
  Historische gegevensanalyse, benchmarkfuncties, kostenanalyse, momentane waarden, e.d. zijn in een handomdraai beschikbaar.
  De meest relevante gegevens worden overzichtelijk gepresenteerd via een dashboardpagina die volledig op maat kan worden geconfigureerd.

Bekijk de producten direct in de webshop

   

 

System pro M compact® InSite

System pro M compact® InSite-Energiemanagementsysteem gaat een stap verder en is een ideaal systeem voor beheerders van industriële en commerciële gebouwen die willen besparen op energieverbruik en technisch beheer wensen over de elektrische installatie.

De basis voor het Insite-programma wordt gevormd door energie- en vermogensmeters en sensoren die eventueel ook achteraf te installeren zijn. Een oplossing die dus uitstekend past in de renovatiegolf die met het energiezuiniger maken van gebouwen te verwachten valt.

System pro M compact® InSite is een schaalbare oplossing die eenvoudig kan meegroeien met toekomstige uitbreidingen.
Niet onbelangrijk: naast besparingen op energiekosten zorgt System pro M compact® InSite ook voor een CO2-reductie tot wel 15%. 

√  Het systeem kan als standalone oplossing worden geïnstalleerd. Daarnaast is integratie in een IT-infrastructuur met de slimme oplossing ABB Ability™ Energy and Asset Manager mogelijk.

Bekijk de producten direct in de webshop

ABB Ability™ Energy and Asset Manager

In een wereld die steeds verder digitaliseert en waarin connectiviteit een vanzelfsprekendheid is, sluit ABB Ability™ Energy and Asset Manager naadloos aan op deze ontwikkelingen.

  Ontwikkeld voor een veilige, slimme en duurzamere elektrische infrastructuur
√  state-of-the-art cloudoplossing voor energiemonitoring, -analyse en -optimalisatie geheel volgens ISO50001.
√  Met die informatie kunnen gebruikers gericht de kosten verlagen, het comfort verhogen of de efficiëntie verbeteren.
√  Het systeem leent zich voor alle energievormen: gas-, water-, verwarmings- of elektrasystemen, waaronder laag-  en middenspanningsinstallaties.

download brochure

Eenvoudige ingebruikname

De functionaliteit van EQmatic of System pro M compact® InSite kan stand alone worden gebruikt of eenvoudig worden geïntegreerd in het cloud-gebaseerde ABB Ability™ EAM.

Voor inbedrijfstelling van het systeem is weinig technische of speciale kennis nodig. Tijdrovende werkzaamheden, zoals het opzetten van visualisaties en het programmeren, worden voorkomen en onnodige kosten vermeden.
Wie voor de ABB Ability™ EAM  cloud-oplossing kiest, heeft altijd en overal zicht op de prestaties van de installatie en weet waar verbeteringen mogelijk zijn. Zo wordt het voldoen aan uw energieverplichtingen synoniem voor het besparen van kosten.

Kennismakingsactie

ABB’s meetsystemen verzamelen, bewaren en analyseren energiegegevens en maken deze via een lokale of cloud-gebaseerde oplossing toegankelijk. Daarmee beschik je over alle ingrediënten om verbeteringen door te voeren en tegelijkertijd aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

Wil je zelf ervaren hoe jij een gebouw of bedrijf energiezuiniger kunt maken? We bieden een speciale kennismakingsactie: een adviesgesprek over Energiebesparing waarbij wordt gekeken of we een controller en meetapparaat kunnen uitlenen.

Vul hiernaast het formulier in en wij nemen contact op voor een adviesgesprek.

Nog geen klant van Solar? Word hier klant.