Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

KIES VOOR EENVOUD GEBERIT WCPACK

Exclusief bij Solar maak je in juni bij aankoop van een Geberit WC pack, kans op het winnen van één van de te verloten 25 JBL speakers. Hoe meer packs je koopt, hoe meer kans! Nu extra scherp geprijsd!

Koop nu
Geberit WC Pack iCon Rimfree® met EFF3 bevestiging

Koop nu
Geberit WC Pack 300 Rimfree®

Koop nu
Geberit WC Pack 280

Koop nu
Geberit WC Pack 280 Rimfree®

Koop nu

3X EENVOUDIG

Kiezen voor een Geberit WC Pack is kiezen voor eenvoud. Een closet en zitting in één verpakking. Super eenvoudig! Eenvoudig kiezen door het brede assortiment. Eenvoudig kopen door de handige meeneemverpakking. En eenvoudig installeren door de innovatieve techniek van Geberit.

EENVOUDIG KIEZEN

Geberit maakt kiezen makkelijk. Er is een Geberit WC Pack voor elke wens en in elke prijsklasse. De Geberit WC Packs zijn verkrijgbaar in 10 varianten: Geberit WC Pack 280, 280 Rimfree®, Geberit 300 Rimfree®, Geberit Renova, Geberit Renova Rimfree®, Geberit Renova Compact Rimfree®, Geberit iCon Rimfree®,Geberit iCon Rimfree® met EFF3 bevestiging, Geberit iCon Rimfree®, KeraTect® (EFF3) en iCon Compact Rimfree®.

EENVOUDIG KOPEN

Met de Geberit WC Packs heb je altijd de optimale combinatie van closet en zitting, voor een scherpe prijs. En dat alles in één handige meeneemverpakking. Je hebt altijd een closet met een zitting die naadloos aansluit en je staat dus nooit meer bij een klant met de verkeerde combinatie.

Actievoorwaarden

EENVOUDIG INSTALLEREN

Met de innovatieve bevestigingstechniek, Easy Fast Fix (EFF3) maakt Geberit het installeren van een closet super eenvoudig! EFF3 maakt het mogelijk het closet al direct helemaal tegen de muur te schuiven. Via de gaten aan de bovenzijde van het keramiek kan het closet simpelweg met één inbussleutel aangedraaid worden. Het closet wordt daarmee stevig tegen de muur aangetrokken. Vervolgens wordt de zitting met bevestigingspennen op het keramiek gelegd en worden de bevestigingspunten aan de bovenzijde aangedraaid. Hierdoor is een pasmal overbodig. De nieuwe innovatieve EasyMount brilbevestiging maakt een snelle en eenvoudige plaatsing van de closetzitting mogelijk en is gemakkelijk af te stellen, monteren en demonteren, zonder dat er onderdelen verloren gaan. Dat is Slim Bekeken!