Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

FREEDOM OF CHOICE

GROHE COLORS COLLECTIE

Solar heeft een ruime voorraad van de meest verkochte GROHE Colors artikelen. Geen lange levertijden van 24 weken, maar direct uit voorraad leverbaar!

Bestel nu uit voorraad

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer spelen individueel design en persoonlijk karakter een steeds grotere rol. De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren: in je eigen kleur, stijl en afwerking, van kranen en douche tot aan de accessoires die zorgen voor de finishing touch.

Complete badkameroplossing

Eén van belangrijkste kenmerken van de GROHE Colors collectie is de ongekend brede keuze in kleuren. GROHE is zelfs de enige die een kleurenportfolio biedt voor montagedelen, douches, accessoires en bedieningsplaten. Aangevuld met een zorgvuldig samengesteld aanbod in keramiek. Die benadering biedt klanten de beste mogelijkheid om individuele elementen te kiezen die perfect passen bij hun persoonlijke smaak en wensen.

PVD Coating
Om de hoogste kwaliteit en beste afwerking te kunnen garanderen, produceert GROHE de Colors producten op basis van haar bewezen Physical Vapor Deposition (PVD) proces. Dit innovatieve proces zorgt niet alleen voor een nog bredere kleurkeuze, maar biedt tegelijkertijd ook een afwerking die drie keer zo hard en tien keer krasvaster is dan een gegalvaniseerde finish. Zo blijven je GROHE Colors producten lang mooi om naar te kijken.

Prachtige kleurdesigns
Naast chroom bestaat de GROHE Colors collectie uit diverse andere prachtige kleurdesigns, waaronder SuperSteel, Cool Sunrise (goud), Warm Sunset (koper), Nikkel en Hard Graphite (antraciet).

Hard Graphite

De donkergrijze kleur van de Hard Graphite is een stijlvol accent in je huis, de matte of gepolijste afwerking geeft het een unieke en stoere uitstraling.

Bekijk de serie
Cool Sunrise

Fan van een klassiek interieur? De Cool Sunrise is in twee varianten verkrijgbaar. De gepolijste variant voor ultieme luxe en de matte voor een hippe vintage look.

Bekijk de serie
Warm Sunset

De gepolijste en matte Warm Sunset kleuren geven het een origineel accent met een rosé-gouden tint.

Bekijk de serie
Supersteel & Chroom

De matte afwerking van de SuperSteel zorgt voor een traditionele uitstraling die prachtig is in combinatie met marmer of hout. De glanzende Chroom kranen zijn de ultieme klassiekers.

Bekijk de serie

Perfecte match

Het samenstellen van de perfecte badkamer draait niet alleen om het kiezen van mooie kleuren en materialen, maar vooral ook om het samenspel van designelementen en innovatieve technologieën. GROHE levert daarbij een brede collectie perfect op elkaar afgestemde series die op maat passen bij de persoonlijke badkamerideeën van klanten. Of het nu gaat om de design klassieker Atrio, het sensuele minimalisme van Lineare, de modern slanke Essence of de nieuwe elegante Plus serie. Op basis van drie kenmerken, design, prestaties en comfort, is het eenvoudig producten te selecteren die perfect bij elkaar passen. A perfect match.

Bekijk hier alle mogelijkheden: colors.grohe.nl

Download de brochure