Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Geniet van comfort en kwaliteit

Kranen en douches sinds 1901.

Elk product biedt maximaal comfort, prachtig design en is van hoogstaande kwaliteit. Ontdek het hansgrohe keuken- en badkamer assortiment en laat klanten het verschil ervaren.

Naar webshop

Kwaliteit en gebruiksgemak

Hansgrohe maakt sinds 1901 kranen, douches en andere badkamer- en keukenproducten. Innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak staan hierbij hoog in het vaandel. Bij alle producten van hansgrohe is eigenlijk één ding echt belangrijk: dat de klant er plezier en gemak aan beleeft én er ook jarenlang plezier van houdt.

Bied jouw klant net dat beetje extra

Als toonaangevend bedrijf in de sanitairbranche is hansgrohe de drijvende kracht achter vele innovaties: of het nu gaat over water besparen met EcoSmart, eenvoudig schoonmaken met Quicklean of een volle luchtige waterstraal dankzij AirPower. Met de Comfortzone zorgt hansgrohe voor precies de juiste afstand tussen de wastafel of waskom en de uitloop van de kraan, zodat het water niet te hoog opspat en je genoeg bewegingsvrijheid houdt. Kies voor comfort en kwaliteit en maak het dagelijks leven voor klanten leuker én makkelijker.

Optimale hygiëne – efficiënte werking

Op plaatsen waar veel mensen hun handen wassen, zijn netheid en hygiëne van groot belang en zijn contactloze mengkranen de eerste keuze. hansgrohe versterkt twee kranenseries met aantrekkelijke oplossingen. Laat de klant kiezen tussen verschillende technologieën en toepassingen: de zelfsluitende mengkraan Talis E en de elektronische wastafelmengkraan Vernis Blend.

hansgrohe Talis E Wastafelkraan zelfsluitend koud water

De uiterst efficiënte zelfsluitende Talis E kraan voor koud water verbetert de hygiëne en is dankzij zijn strakke design makkelijk schoon te houden. De thermische desinfectie kan eenvoudig geactiveerd worden waardoor de kraan zeer geschikt is voor openbare wasruimtes. De duur van de waterstroom kan individueel aangepast worden om de handen in een aanvaardbare tijd te wassen. Met AirPower worden de druppels voller, lichter en zachter omdat water met lucht wordt verrijkt. Een aantrekkelijke optie voor alle sanitaire ruimtes waar een stroomvoorziening niet mogelijk is.

Koop in webshop
hansgrohe Talis E Wastafelmengkraan zelfsluitend met temperatuurcontrole

Deze Talis E wastafelmengkraan heeft een zelfsluitend kardoes met temperatuurregeling. De zelfsluitende kraan heeft weinig onderhoud nodig en kan tijdsefficiënt worden gereinigd dankzij een harmonisch en elegant design. De kraan schittert ook door zijn functionaliteit. De zelfsluitingstijd kan van tevoren worden ingesteld tussen ca. 3 en 20 seconden en kan worden aangepast aan individuele behoeften of projecten. De Talis E kraan is uitgerust met de EcoSmart-technologie waardoor je extra veel water bespaart. Er stroomt alleen water als het nodig is, waardoor niet alleen minder water nodig is, maar ook minder energie wordt verbruikt voor het opwarmen van water.

Koop in webshop
hansgrohe Vernis Blend Elektronische wastafelkraan koud water en batterij

De elektronische wastafelkraan Vernis Blend voor koud water op batterij is een betaalbare sensorkraan die past op elke wastafel. De bediening heeft geen uitleg nodig en is gebruiksvriendelijk: zodra de sensor de warmte van handen detecteert, stroomt er water. Zuinig in verbruik, hygiënisch en contactloos. Dankzij de afgeronde, gesloten vormgeving zonder scherpe randen is de Vernis Blend gemakkelijk te reinigen. De elektronische Vernis Blend kraan is een duurzaam kwaliteitsproduct met een lange levensduur dankzij de solide metalen behuizing waarin de sensor naadloos past.

Koop in webshop

Klant worden van Solar

Solar biedt een breed assortiment aan technische producten waaronder op het gebied van sanitair. Ben je nog geen klant maar wil je eenvoudig toegang tot de webshop, meld je dan hier aan als klant en bekijk direct het brede assortiment van Hansgrohe.

Wil je meer productinformatie over bovengenoemde producten, klik dan hier:

Talis E wastafelmengkraan zelfsluitend koud water

Talis E wastafelmengkraan zelfsluitend met temperatuurcontrole

Vernis Blend elektronische wastafelkraan koud water en batterij

Hygiënetips voor hansgrohe badkamerkranen in openbare ruimtes

Aanmelden als klant