Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

hansgrohe. Kranen en douches sinds 1901.

geniet van comfort en kwaliteit en ervaar het verschil

Elk product biedt maximaal comfort, prachtig design en is van hoogstaande kwaliteit.
Ontdek het hansgrohe keuken- en badkamer assortiment en laat klanten het verschil ervaren.
Naar webshop

Kwaliteit en gebruiksgemak

Hansgrohe maakt sinds 1901 kranen, douches en andere badkamer- en keukenproducten. Innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak staan hierbij hoog in het vaandel. Bij alle producten van hansgrohe is eigenlijk één ding echt belangrijk: dat de klant er plezier en gemak aan beleeft én er ook jarenlang plezier van houdt.

Bied jouw klant net dat beetje extra

Als toonaangevend bedrijf in de sanitairbranche is hansgrohe de drijvende kracht achter vele innovaties: of het nu gaat over water besparen met EcoSmart, eenvoudig schoonmaken met Quicklean of een volle luchtige waterstraal dankzij AirPower. Met de Comfortzone zorgt hansgrohe voor precies de juiste afstand tussen de wastafel of waskom en de uitloop van de kraan, zodat het water niet te hoog opspat en je genoeg bewegingsvrijheid houdt. Kies voor comfort en kwaliteit en maak het dagelijks leven voor klanten leuker én makkelijker.

ECOSMART hansgrohe Croma 100 Vario renovatieset 65 cm EcoSmart met Ecostat Comfort thermostaat

De hansgrohe Croma 100 EcoSmart set is een complete doucheset en uitermate geschikt om je badkamer mee te renoveren. Deze moderne set zorgt met een handdouche, glijstang, thermostaat en een doucheslang voor compleet doucheplezier. Dankzij de EcoSmart technologie laat de douche maximaal 9 liter per minnuut door - ideaal voor wie water wil besparen zonder te besparen op comfort. De douchekop heeft drie krachtige straalsoorten om maximaal te ontspannen. Met de slimme QuickClean verwijder je makkelijk kalk. Dit alles tegen een zeer redelijke prijs.

Koop in webshop
ECOSTAT hansgrohe Croma Select S inbouw ShowerSet met EcoStat S thermostaat

Met de hansgrohe Croma Select S complete inbouw doucheset verdwijnt de techniek achter de wand en geniet je van meer vrije ruimte, comfort en waterplezier. De EcoStat S thermostaat met ronde vorm wordt gemakkelijk op de iBox universal gemonteerd en overtuigt door twee douchefuncties, elegant design en de extra veiligheidsfunctie waarbij voorkomen wordt dat de greep van de thermostaat onverwachts heet wordt. Zachte druppels of vitaliserende massage? Verander met één klik van straalsoort en beleef een fantastische douchebeleving met XXL Performance.

Koop in webshop
ECOSMART hansgrohe Croma regendouche 220 1jet EcoSmart 9 l/min met thermostaat

Croma schittert niet alleen door zijn vorm, maar ook door zijn functionaliteit en uistekende prijskwaliteitverhouding. De set bestaat uit een hoofddouche, handdouche, glijstang met schuifstuk, doucheslang en een thermostaat. De grote straalplaat zorgt voor XXL-doucheplezier en de handdouche verwent je met drie straalsoorten zodat water je streelt, vitaliseert of masseert. Dankzij EcoSmart vermindert het waterverbruik tot slechts 9 liter per minnuut. En met AirPower wordt water efficiënter gebruikt doordat water met lucht wordt verrijkt. Zo worden de druppels voller, lichter en zachter.

Koop in webshop

Klant worden van Solar

Solar biedt een breed assortiment aan technische producten waaronder op het gebied van sanitair. Ben je nog geen klant maar wil je eenvoudig toegang tot de webshop, meld je dan hier aan als klant en bekijk direct het brede assortiment van Hansgrohe.

Wil je meer productinformatie over bovengenoemde producten, klik dan hier:
hansgrohe Croma 100 Vario renovatieset 65 cm EcoSmart met Ecostat Comfort thermostaat
hansgrohe Croma Select S inbouw ShowerSet met EcoStat S thermostaat
hansgrohe Croma regendouche 220 1jet EcoSmart 9 l/min met thermostaat

Aanmelden als klant