Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Naar de film met Resideo

Welke Honeywell Home thermostaat kies je: goed, beter of best?
Koop een Honeywell Home thermostaat van Resideo en je ontvangt tijdens de actieperiode het leukste cadeau in het donker: een Nationale Bioscoopbon t.w.v. 5, 10 of 15 euro.

logo Resideo

Maak het jezelf gemakkelijk met de bekende thermostaten van Resideo. Ze passen op elke cv-ketel en werken met elk verwarmingssysteem. Met de vertrouwde Honeywell Home-kwaliteit ben je hoe dan ook klaar voor de toekomst.

Voor elke warmtevraag, comfortwens en portemonnee heeft Resideo een Honeywell Home thermostaat met een uniek verwarmend en energiebesparend karakter. Hoe regel je de temperatuur in huis – goed, beter of best?

Goed Beter Best verwarmingssystemen Honeywell

Goed – Chronotherm Touch

Bent je iemand die graag zelf in de woonkamer de juiste temperatuur instelt? Kies dan voor de Honeywell Home Chronotherm Touch. Gewoon een goede, handige en praktische thermostaat. De verwarming wordt overdag en ’s nachts automatisch geregeld. En als je langere tijd van huis bent, kun je een vakantieprogramma instellen.

Tijdens de actieperiode ontvang je bij aanschaf van een Honeywell Home Chronotherm Touch het leukste cadeau in het donker: een Nationale Bioscoopbon t.w.v. 5 euro.

Koop nu

Beter – T6 slimme thermostaat

Wil je altijd en overal de controle hebben over de temperatuur in je woning? Dat kan met de Honeywell Home T6, slimme thermostaat. Via de smartphone heb je waar en wanneer je maar wil de temperatuur in de hand. Ook weet de T6 precies wanneer je onderweg bent naar huis, zodat hij alvast een warm welkom voor je regelt.

Tijdens de actieperiode ontvang je bij aanschaf van een Honeywell Home T6 slimme thermostaat het leukste cadeau in het donker: een Nationale Bioscoopbon t.w.v. 10 euro.

Koop nu

Best – evohome slimme zoneregeling

Slimme zoneregeling van evohome brengt comfort en gemak op het hoogste niveau. Het principe is eenvoudig: je regelt de temperatuur in elke kamer van je huis afzonderlijk. Je bepaalt waar en wanneer de verwarming brandt en bij welke temperatuur. Je bedient evohome via een app of via het meegeleverde bedienpaneel. Het is dus niet nodig om naar elke kamer toe te lopen om aan de radiatorknop te draaien.

Tijdens de actieperiode ontvang je bij aanschaf van een Honeywell Home evohome slimme zoneregeling het leukste cadeau in het donker: een Nationale Bioscoopbon t.w.v. 15 euro.

Koop nu