Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

NEFIT BOSCH

Warmte uit lucht

De nieuwe generatie luchtwarmtepompen is stil en compact en van groot belang voor de energietransitie!

De luchtwarmtepomp is bij uitstek geschikt om toe te passen in een hybride installatie maar kunnen uiteraard ook ‘standalone’ worden toegepast.

Bekijk het assortiment in de webshop
Zonder ingrijpende aanpassingen aan de woning of de cv-installatie is zo al gauw 60% minder gas nodig.

Hybride verwarming

Luchtwarmtepompen of lucht/waterwarmtepompen, zijn van groot belang voor de energietransitie. Een belangrijke reden is dat zo’n 60% van het huidige woningbestand niet geschikt is om volledig elektrisch te verwarmen. Hybride verwarming met een warmtepomp en een cv-ketel kan voor bestaande huizen een goed oplossing zijn. Zonder ingrijpende aanpassingen aan de woning of de cv-installatie is zo al gauw 60% minder gas nodig. Met het oog op de verwachte prijsontwikkelingen is dat voor veel eigenaren en corporaties die willen verduurzamen de meest interessante optie. De luchtwarmtepomp is bij uitstek geschikt om toe te passen in zo’n hybride installatie.

Standalone

Luchtwarmtepompen kunnen uiteraard ook ‘standalone’ worden toegepast. Dan hebben we het over de zogeheten ‘all electric’ variant. Met name in gasloze nieuwbouw is dit een aantrekkelijke optie vanwege de relatief lage investering in vergelijking met andere soorten warmtepompen. Voor een (hybride) luchtwarmtepomp krijgt de consument een interessante subsidie, waardoor de investering meevalt.

Download brochure

Nieuw - Compress Hybrid 3000i/7000i AWS: De extra compacte binnenunit voor elke woning

Deze nieuwe binnenunits zijn 60% kleiner en 50% lichter dan hun voorgangers uit de Nefit EnviLine-range. Ook is het installatiegemak vergroot. Nieuw is verder de mogelijkheid van verlengde garantie.

De Bosch Compress Hybrid kent twee types, een Monoblock-variant, de 7000i en een Split-variant, de 3000i. Het modulerend verwarmingsvermogen is respectievelijk 5 tot 9 kW en 2 tot 6 kW. Beide binnenunits kunnen worden
aangesloten op alle modulerende cv-ketels met een aan/uit-aansluiting. In combinatie met een Nefit Bosch buitenunit is een systeemlabel A+ (3000i) of A++ (7000i) van toepassing. Dankzij zijn gunstige prijs-prestatieverhouding kent de Compress Hybrid een breed toepassingsgebied.

Compact en lichtgewicht

Bij het verduurzamen van verwarmingsinstallaties is ruimtegebrek vaak een beperkende factor. De beschikbare ruimte laat niet altijd toe dat naast of bij de cv-ketel een warmtepomp wordt geplaatst. Met zijn geringe afmetingen, 35 x 24 x 70 cm, biedt de Compress Hybrid 3000i/7000i AWS uitkomst.

Op alle warmtepompen wordt 3 jaar onderdelengarantie gegeven, bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie, mits in bedrijf gesteld door een servicemonteur van Nefit Bosch.

Bekijk de video en kom alles te weten over de Compress Hybrid 3000i/7000i AW.

video

Snel en eenvoudig te installeren

Ondanks het compacte ontwerp zijn veel componenten geïntegreerd. De open verdeler, het mengventiel, de temperatuursensoren en de relaisbox voor de aansturing van de cv-ketel zitten al in het toestel. De unit is hierdoor sneller aan te sluiten. Dat scheelt tijd en kosten bij verduurzamingsprojecten. De Monoblock-variant kent bovendien een extra ontluchter voor een nog gemakkelijkere ingebruikname.

Bekijk de video: Gert Brommer praat je bij over de Nefit Bosch Compress Hybrid 3000i / 7000i Binnenunits


video

Nieuw - Compress 7400i AW: de stilste Monoblock buitenunit
Deze nieuwe Monoblock buitenunit voor luchtwarmtepompsystemen is er in twee vermogensvarianten, 5 en 7 kW. De nieuwe units Naast een bijna zeer stille werking, presteren de nieuwe varianten ook qua stroomverbruik beter dan de meeste andere buitenunits die op de markt zijn. Nefit Bosch biedt voor alle warmtepompen de mogelijkheid van vijf jaar garantie.

 

Upgrade bestaande buitenunits
Naast de introductie van de nieuwe buitenunit, krijgen de bestaande EnviLine buitenunits binnenkort een upgrade, waardoor de toepassingsmogelijkheden onder de nieuwe geluidsnorm worden verruimd. Voor de Nefit EnviLine Split buitenunits komt een geluidskap beschikbaar die zorgt voor een geluidsreductie tot 10 dB(A).

Fluisterstil

Met een geluidsdrukniveau van 33 dB(A) op 3 meter afstand, kan de Compress 7400i AW 5 OR fluisterstil worden genoemd. Zowel de 5 kW-variant, als de 7 kW-variant is bij uitstek geschikt voor BENG/NTA8800-nieuwbouw en andere geluidskritische toepassingen. De COP is 4,25 in deellast bij A +2/W35.

Bekijk de video: de stilste Monoblock buitenunit

video

Technische innovaties

De Compress 7400i AW is voorzien van een Silent Mode en is extreem stil dankzij verschillende technische innovaties, zoals een geoptimaliseerde compressor, een aangepaste ventilator en een innovatieve diffuser met een geluidsabsorberende werking. De hoogwaardige techniek komt tot uitdrukking in het luxe, lichtgewicht design van het exterieur.

Bekijk de video: Gert Brommer praat je bij over de Nefit Bosch Compress 7400i AW Monoblock Buitenunit

video

Bekijk het assortiment in de Solar webshop

Nefit Bosch Compress 7400i 5B

Buitenunit ODU Compress 7400i AW 5 
Binnenunit IDU Compress hybrid 7000i 

 

Koop direct

Nefit Bosch Split 7.0 E.S5 E

Buitenunit ODU Split 6
Binnenunit IDU Bosch Compress hybrid 3000i
Koop direct
Waarmee moet je rekening houden

Lees hier meer over geluid en de geluidsnorm, het rendement, de verwachtingen van de gebruiker en het koelen met de luchtwarmtepompen.

Lees meer
Download prijs- en artikellijst

Download hier een uitgebreid overzicht van de prijs- en artikellijst.

Download
Training? Nefit Bosch Academy

Warmtepomptrainingen? Vanwege Covid19 zijn de mogelijkheden voor klassikale training beperkter dan anders. Maar je kunt altijd onze online trainingen of webinars volgen. Bekijk alle mogelijkheden

Mogelijkheden
Nefit Bosch Partner Programma

Haal alles uit de samenwerking met Nefit Bosch. Het Nefit Bosch Partner Portal biedt een loket voor alles: service, documentatie, tools, productregistratie, spaarpunten en veel meer.

Partner Portal

WarmtepompPlus

Nefit Bosch ondersteunt installateurs en adviseurs van ontwerp en realisatie tot en met beheer. Als de warmtepomp in bedrijf is gesteld door Nefit Bosch geldt vijf jaar garantie. Particulieren en bedrijven kunnen bij aanschaf van een Nefit Bosch warmtepomp tot 3.400 euro subsidie ontvangen.

Word klant van Solar

Solar biedt een breed assortiment aan technische producten waaronder op het gebied van verwarming. Ben je nog geen klant maar wil je eenvoudig toegang tot de webshop, meld je dan hier aan als klant en bekijk direct het brede assortiment van Nefit Bosch.

Aanmelden