Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar & Philips

Een duurzame relatie die je verder helpt! Samen met Philips slaan wij de handen in een om jouw te helpen bij het verduurzamen van de busines.

Van verlichting in de werkruimte tot het duurzaam verlichten van het hele kantoor. Wij helpen je graag!

Voordeelpacks campagne

Voordeelpacks van Philips

Exclusief bij Solar: Philips Voordeelpacks. De meest populaire producten van Philips Ledinaire en Coreline zijn nu verkrijgbaar als volume deal. Met Philips Voordeelpacks koop je meer items voor een lagere prijs. Afhankelijk van het product loopt het voordeel op tot wel 25% extra korting. Doe er je voordeel mee!

 

 

Bekijk voordeelpacks

Productassortiment - Philips

Ledinaire

Eenvoud voor een scherpe prijs

Maak eenvoudig de overstap naar LED-verlichting, zonder hoge kosten. Kies voor betaalbare, betrouwbare en energie-efficiënte verlichting van de toonaangevende naam in LED.

Lees meer over Ledinaire
Met CoreLine naar energie label C

Voor elke ruimte een oplossing

Een slimme installateur laat nooit een kans om tijd en geld te besparen aan zich voorbijgaan. Met Philips© CoreLine hoeft dit ook nooit te gebeuren. Ontdek de vele online hulpmiddelen.

Lees meer over Coreline
Met Interact Pro naar energie label C

Slimme verlichting voor het MKB

Met Interact Pro sluit jij als installateur elk lichtpunt aan en kun je met de app alle ruimtes indelen en de verlichting eenvoudig instellen.

Lees meer over Interact Pro

Green together - Label C

Energielabel C voor kantoren

De Wet Milieubeheer is erop gericht Nederland stapsgewijs te verduurzamen. Dat geldt ook voor kantoorgebouwen. Er doen zich tijdens dit traject momenten voor waarbij je hulp goed kunt gebruiken. Philips gidst je erdoorheen, en komt met gratis handige hulptools die je helpen jouw klanten te overtuigen.

Meer informatie

Vraag onze infomap aan!

Stapsgewijs verduurzamen vereist een stapsgewijze aanpak. Download de folder en bekijk eenvoudig de stappen die jij kunt nemen om jouw klanten te overtuigen hun kantoorgebouwen voor te bereiden op Energielabel C!

Infomap aanvragen

Readymag – Regels en subsidies

Er zijn steeds meer energiewetten en -regelgeving. En dat is hard nodig, willen we klimaatverandering een halt toeroepen. Maar dat maakt het soms wel lastig door de bomen het bos te zien. Daarom heeft Philips© de belangrijkste wetten, regels én subsidiemogelijkheden in een overzichtelijke tijdlijn gezet.

Ga snel kijken