Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Philips

Alles over label C

Op deze startpagina voor installateurs vind je een overzicht van de informatie en hulpmiddelen die je zoekt. Alle hulptools die we je bieden over energielabel C vind je hier ook terug. Neem even een kijkje!

Naar de startpagina

Energie label C - Vraag een training aan

Kantoren van meer dan 100m2 moeten in het jaar 2023 minimaal energielabel C hebben. Als installateur kan jij toegevoegde waarde bieden voor jouw klant. Wij bieden jou als installateur de kans om goed advies te geven.

Laat een lichtexpert van Solar of Philips je bijpraten of vraag een training aan.

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op!

Kantoorgebouwen stapsgewijs verduurzamen, Philips© gidst je erdoorheen. Bekijk de folder.

Readymag – Regels en subsidies

Er zijn steeds meer energiewetten en -regelgeving. En dat is hard nodig, willen we klimaatverandering een halt toeroepen. Maar dat maakt het soms wel lastig door de bomen het bos te zien. Daarom heeft Philips© de belangrijkste wetten, regels én subsidiemogelijkheden in een overzichtelijke tijdlijn gezet. Check nu welke besparende maatregelen jij kan nemen met LED-verlichting!

Elk onderwerp bestaat uit beeld en tekst. Doordat we een vast format gebruiken ziet de pagina er aantrekkelijk en overzichtelijk uit. En voor jou als lezer is het bijzonder! Want jij kan door de structuur kris kras doorheen klikken en wij als Philips© adviseren graag over welke maatregelen bijdragen aan het besparen van energie en het meest en snelst geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Ga snel kijken

 

Download folder

Stapsgewijs verduurzamen vereist een stapsgewijze aanpak. Download de folder en bekijk eenvoudig de stappen die jij kunt nemen om jouw klanten te overtuigen hun kantoorgebouwen voor te bereiden op Energielabel C!

Download folder