Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

REHAU

slim en efficiënt het beste feelgood-klimaat creëren

Koop direct

Gebruik je werktijd zo efficiënt mogelijk

Tijd is een kostbaar goed voor elke vakman. Hoe kun je die tijd dan zo efficiënt mogelijk gebruiken? Door tijdens het werk zelf tijd te besparen. Vertrouw daarom op degelijke producten waarmee het dagelijks werk snel en eenvoudig gaat. Zo kun je meer orders verwerken en dus ook meer omzet halen. Met het productaanbod van REHAU beschik je altijd over oplossingen die zelfs in de kleinste bedrijven resultaat opleveren:

* Digitale hulpsystemen voor snelle gevaardetectie
* Gereedschapsloze montagesystemen voor elke oppervlakteverwarming
* Verbindingstechniek met schuifhulzen, die zonder O-ring dicht
* Totaalsystemen voor de afwatering van gebouwen

Met Smart Comfort slim en efficiënt het beste feelgood-klimaat creëren

In een woning of werkomgeving wil je het beste feelgood-klimaat creëren. Temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. Met REHAU-vloerverwarming begeef je je op het gebied van Smart Comfort. Complete, betrouwbare en ergonomisch goed doordachte systemen voorzien van slimme technische details om zowel de installatie als service zo snel en smart mogelijk te maken.

REHAU biedt een compleet assortiment met buizen, verdeeltechniek en regeling voor vloer, wand en plafond. Daarnaast hebben wij een omvangrijke service zoals een eigen calculatie-/tekenafdeling en denken onze medewerkers graag met je mee en voorzien je van de laatste kennis op het gebied van vloerverwarming.

Koop direct

Een stap verder gedacht met RAUTHERM vloerverwarming

Bij REHAU kun je kiezen uit 2 typen vloerverwarmingsbuizen. Zo kun je kiezen welke buis voor welke situatie het beste toepasbaar is en waar jij als installateur het fijnste mee werkt. De robuuste RAUTHERM S buis en de flexibele RAUTHERM SPEED buis om snel en soepel de buis te verleggen. Daarnaast biedt REHAU diverse verlegsystemen: de klassieker in de bouw – systeem tackerplaat, een hoogwaardige en betrouwbare buisfixatie met de noppenplaat varionova en het klittenbandverlegsysteem voor het snel en fysiek eenvoudig verleggen van vloerverwarming door één persoon.

Lees meer

Verwacht meer snelheid met de compacte SPEED verdeler

Tot wel 45% sneller installeren met de RAUTHERM SPEED verdeler. Een compacte kunststof verdeler met insteek SPEED-fittingen voor een snelle en gereedschaploze montage van de vloerverwarmingsbuizen.

Bedien vloerverwarming slim en snel met NEA SMART 2.0

Met vloerverwarming aangestuurd door een slimme ruimteregeling creëer je een echt feelgood-klimaat. NEA SMART 2.0 is de ruimteregeling met een strak design en slimme functies om elke ruimte op het juiste moment van de juiste temperatuur te garanderen. De ruimteregeling is zeer eenvoudig en snel te installeren. Daarnaast profiteert NEA SMART 2.0 van een centrale programmering van alle thermostaten – gemakkelijk via smartphone, tablet of pc. En is er een storing? Dan kun je eenvoudig op afstand inloggen voor onderhoud en diagnose. Zo bespaar je op tijdrovende afspraken er plaatse. En dit is een uitstekende service waar je klanten uiteraard ook warm voor lopen.

Houd je waterleiding onder controle met de slimme waterregeling RE.GUARD

Weg met dat ongemakkelijke gevoel wanneer je van huis bent. RE.GUARD werkt volledig onafhankelijk.  Het besturingssysteem RE.GUARD bewaakt en evalueert continu de watertoevoer en -druk met behulp van o.a. ultrasone technologie. In het geval van afwijkingen sluit RE.GUARD de hoofdwaterleiding af en ontvang je een bericht via de app. Dure schade, schimmel, immateriële verliezen en tijdrovend gedoe met de verzekering kunnen zo voorkomen worden.  

Koop direct

Snelle en eenvoudige montage

De RE.GUARD waterregeling kan dankzij de buitendraad aansluiting snel en eenvoudig in een nieuw of bestaand drinkwatersysteem worden geplaatst, direct na de watermeter en in de hoofdwaterleiding van de woning. Voor uitgebreide schadepreventie kunnen zelfs extra RE.GUARD watermelders geplaatst worden op kritieke plekken zoals bij de wasmachine, keukenboiler of vaatwasser.

 

Lees meer

Betrouwbare communicatie

De RE.GUARD wordt verbonden met het Internet door eenvoudig aan te sluiten op je router. De gecertificeerde draadloze technologie, Z-Wave®, geoptimaliseerd voor Smart Home waarmee de waterregeling met de watermelders communiceert, zorgt voor extra betrouwbaarheid. Dit komt doordat het communicatiesignaal minder storingsgevoelig is dan bijvoorbeeld bij een Wifi-netwerk.

Lees meer

Alles op een rij, alles onder controle

Het systeem geeft de status door via de RE.GUARD app. Zo zie je in één oogopslag alle belangrijke informatie over je drinkwaterleiding. Je ontvangt een pushbericht zodra er een lekkage wordt gedetecteerd. Daarnaast kun je water besparen. De app geeft het watergebruik gedetailleerd weer zodat je kunt zien wanneer het meeste water verbruikt wordt om dit eventueel te kunnen verminderen.

Meer weten? Download de brochure

Altijd beschermd

De automatische uitschakelfunctie grijpt zelfs in zonder internetverbinding en sluit de hoofdwaterleiding automatisch af bij een leidingbreuk. Dankzij de noodbatterijen werkt de RE.GUARD ook nog in geval van een stroomstoring. Kortom; aan alles gedacht.

Sanitaire installaties snel en eenvoudig geplaatst

De eisen voor sanitaire installaties, en met name voor drinkwaterleidingen, worden steeds strenger en complexer. Hoe kan jij als installateur aan deze verwachtingen voldoen? Kies met REHAU voor oplossingen die alles veel eenvoudiger maken. Innovatieve technieken en voorgemonteerde elementen zorgen ervoor dat het montagewerk heel wat sneller gaat. Door de tijd die je zo bespaart, kan je meer opdrachten verwerken en dat levert dan weer meer omzet op. Volledig in lijn met ons motto: #expectmore:

• Hygiënische drinkwatertechnologie
• Verbindingstechniek met schuifhulzen, dicht zonder O-ring
• Comfortabel installeren met onze installatiegereedschappen
• Voorgemonteerde sanitairboxen in plaats van losse onderdelen

De nieuwe eenvoud

Met RAUTITAN bieden wij een universeel systeem aan voor drinkwater en verwarming. Dankzij de voorgeïsoleerde leidingen verloopt deze eenvoudige installatie nog veel sneller. Bovendien overtuigt RAUTITAN door de hoogste hygiënische maatstaven, zijn lange levensduur en de individuele aansluiting van de radiatoren.

 

Meer weten? Download de brochure

Nieuw – systeem RAUTITAN stabil 50 + 63

RAUTITAN stabil voor het transport van grotere volumes water

De alupex buis RAUTITAN stabil is vanaf nu ook verkrijgbaar in de diameters 50 en 63 mm. Deze uitbreiding van het RAUTITAN stabil programma is vooral gericht op de hoogbouw waar men zowel de verdiepingsvloer als ook de schacht van één en hetzelfde leidingsysteem wil voorzien.
Het RAUTITAN systeem voor grote diameters onderscheidt zich door zowel de doorstroming geoptimaliseerde buis als de bijbehorende fittingen. Daarnaast overtuigt het leidingsysteem door zijn eenvoudige en betrouwbare installatie. Zo is het complete programma RAUTITAN stabil verkrijgbaar in de diameters 16 t/m 63 mm. 

Koop direct in onze webshop