Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

REHAU

Smart & Fast installeren met REHAU

Arbeidstijd is een kostbaar goed. Van REHAU mag je meer verwachten dan zomaar een productoplossing. Met de producten van REHAU kun je nog slimmer en sneller te werk gaan en zo kostbare tijd besparen.

NIEUW
RAUTITAN stabil is nu ook verkrijgbaar in de diameters 50 en 63 mm!

Koop direct

Gebruik je werktijd zo efficiënt mogelijk.

Tijd is een kostbaar goed voor elke vakman. Hoe kun je die tijd dan zo efficiënt mogelijk gebruiken? Door tijdens het werk zelf tijd te besparen. Vertrouw daarom op degelijke producten waarmee het dagelijks werk snel en eenvoudig gaat. Zo kun je meer orders verwerken en dus ook meer omzet halen. Met het productaanbod van REHAU beschik je altijd over oplossingen die zelfs in de kleinste bedrijven resultaat opleveren:

• digitale hulpsystemen voor snelle gevaardetectie
• gereedschapsloze montagesystemen voor elke oppervlakteverwarming
• verbindingstechniek met schuifhulzen, die zonder O-ring dicht
• totaalsystemen voor de afwatering van gebouwen

Sanitaire installaties snel en eenvoudig geplaatst

De eisen voor sanitaire installaties, en met name voor drinkwaterleidingen, worden steeds strenger en complexer. Hoe kan jij als installateur aan deze verwachtingen voldoen? Kies met REHAU voor oplossingen die alles veel eenvoudiger maken. Innovatieve technieken en voorgemonteerde elementen zorgen ervoor dat het montagewerk heel wat sneller gaat. Door de tijd die je zo bespaart, kan je meer opdrachten verwerken en dat levert dan weer meer omzet op. Volledig in lijn met ons motto: #expectmore:

• Hygiënische drinkwatertechnologie
• Verbindingstechniek met schuifhulzen, dicht zonder O-ring
• Comfortabel installeren met onze installatiegereedschappen
• Voorgemonteerde sanitairboxen in plaats van losse onderdelen

De nieuwe eenvoud

Met RAUTITAN bieden wij een universeel systeem aan voor drinkwater en verwarming. Dankzij de voorgeïsoleerde leidingen verloopt deze eenvoudige installatie nog veel sneller. Bovendien overtuigt RAUTITAN door de hoogste hygiënische maatstaven, zijn lange levensduur en de individuele aansluiting van de radiatoren.

 

Meer weten? Download de brochure

Nieuw – systeem RAUTITAN stabil 50 + 63

RAUTITAN stabil voor het transport van grotere volumes water

De alupex buis RAUTITAN stabil is vanaf nu ook verkrijgbaar in de diameters 50 en 63 mm. Deze uitbreiding van het RAUTITAN stabil programma is vooral gericht op de hoogbouw waar men zowel de verdiepingsvloer als ook de schacht van één en hetzelfde leidingsysteem wil voorzien.
Het RAUTITAN systeem voor grote diameters onderscheidt zich door zowel de doorstroming geoptimaliseerde buis als de bijbehorende fittingen. Daarnaast overtuigt het leidingsysteem door zijn eenvoudige en betrouwbare installatie. Zo is het complete programma RAUTITAN stabil verkrijgbaar in de diameters 16 t/m 63 mm. 

Koop direct in onze webshop