Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Rittal

IT-oplossingen

Industriële IT-omgevingen spelen een belangrijke rol in de levering van essentiële diensten en zijn onderdeel van een kritieke infrastructuur.

We zijn afhankelijk geworden van het functioneren van de IT-hardware en daarmee heeft het beschermen en beveiligen van de IT hardware een hoge prioriteit gekregen. Met het brede assortiment kan Rittal voor deze uitdagingen een passende oplossing bieden.

Bekijk ons assortiment

 

 

Wil jij een makkelijke, snelle positionering en montage?

Dat kan met de Clip & Go: Dé nieuwe manier van kooimoer-montage, passend op alle Rittal racks!

De montage van kooimoeren kan veel tijd kosten. Daar heeft Rittal iets op gevonden: de Clip & Go. Deze 19”-fastener zorgt voor een gereedschap loze montage en positionering én is bovendien herbruikbaar.

Bekijk de video om te zien hoe makkelijk het gaat

Vraag hier gratis de Clip & Go aan en probeer het zelf!
Server en networkingracks in industriële omgevingen

Een standaard IT-behuizing in een industriële omgeving zal de levensduur van een de IT-hardware niet bevorderen. Een robuuste omgeving, maar ook stof en hoge omgevingstemperaturen zullen direct het functioneren van de IT- hardware negatief beïnvloeden. Rittal biedt met IP55 behuizingen, toehoren en afgestemde koeloplossingen voor elke industriële omgeving de juiste bescherming.

Keep IT cool

Bij het ontwerp van de Rittal koelers is nadrukkelijk rekening gehouden met de meest uiteenlopende omstandigheden. De systemen zijn daarom geschikt voor situaties waar de inzet van conventionele koelingsoplossingen niet mogelijk is door o.a. beschermklasse, EMC, omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit.

Slimme techniek voor de kleine ruimte

Vaak wordt er bij de inrichting van een ruimte de IT-apparatuur wel eens over het hoofd gezien. Of is er simpelweg te weinig ruimte? Met de Pull Out frame wordt de ruimte die er is optimaal benut. Dit 19” frame is middels telescoopgeleiders gemonteerd in een netwerk- of serverbehuizing wat snelle installatie en configuratie van IT-apparatuur in de kleinste ruimte mogelijk maakt!

Doe meer met data

Graag denken we met je mee bij de (verdere) stap naar digitalisering en Industrie 4.0. Op basis van ons advies kiezen we samen met jou de beste oplossing en hieraan gekoppelde producten en leveranciers. Neem contact met ons op als je meer wilt weten. Voor advies én de praktische uitvoering

Lees meer