Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

rittal

Kwalitatieve bewerkingsservice voor alle kasten

De Rittal bewerkingsservice biedt je hoogwaardige mechanische bewerkingen, montages en afwerken voor al je type kasten. Je kunt de Rittal bewerkingsservice inzetten voor seriebewerkingen én ook voor enkelstuksbewerkingen! Dit zorgt ervoor dat je processen kan versimpelen en je geen faalkosten meer hebt. 

Koop direct

Je kunt de Rittal bewerkingsservice inzetten voor seriebewerkingen én ook voor enkelstuksbewerkingen! Dit zorgt ervoor dat je processen kan versimpelen, je geen faalkosten meer hebt en je jouw medewerker optimaal kunt inzetten. De behuizingen worden exact volgens jouw ontwerp voorbewerkt, in elke gewenste kleur professioneel afgelakt en precies op tijd bij je geleverd. Laat je Rittal de mechanische bewerkingen uitvoeren, dan zorgen zij voor efficiëntere assemblageprocessen.

UITFASERING per 31/12/2020

Wand-/vloerkast AE en klemmenkast KL vervangen door AX en KX series.

Lees hier meer

Rittal kasten voor bewerking

Het gehele assortiment geschikte kasten voor bewerking

Webshop

Rittal kasten voor bewerking

Ook de nieuwe AX kasten kunnen bewerkt worden.

Webshop

Bereken direct je prijs met de Bewerkingsservice-calculatietool

Het berekenen van de prijzen voor mechanische bewerkingen, het spuiten in een afwijkend kleur of een combinatie hiervan is eenvoudig. Kies het te bewerken kasttype, geef het aantal sparingen in de aangegeven categorieën op, kies de kleur op RAL-code en van het geheel volgt een brutoprijs. Geef de eventuele van toepassing zijnde korting die je afgesproken hebt met jouw leverancier in en je nettoprijs volgt. De calculatietool berekent het snel en eenvoudig.

Calculatietool

Download brochure

Word klant

Direct producten van Rittal bestellen in onze webshop of advies inwinnen via onze experts. Word eenvoudig klant van Solar.

 

Aanmelden