Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Rittal

VX IT – ’s Werelds snelste IT-rack. De oplossing voor alle netwerk- en servertoepassingen

Of u nu een netwerkrack nodig heeft of serverrack voor een edge-, colocatie- of hyperscale datacenter, de nieuwe VX IT is het ideale platform voor een moderne IT-infrastructuur.

Bekijk het assortiment

Een nieuwe generatie IT-racks, in de vorm van Rittal’s VX IT, is gelanceerd. Deze serie vervangt de TS-IT. De VX IT is als universeel modulair systeem ontworpen voor alle gangbare toepassingen en is door zijn veelzijdigheid geschikt voor gebruik als netwerk- en serverrack. Het grote aanbod varieert van 15 tot 52 HE. Gebruikers kunnen het systeem inzetten voor edge, on-premise, modulaire IT-containers, energiezuinige colocator-datacenters en de grootste hyperscale-datacenters.

Alles wat een rack nodig heeft

Voor de VX IT is een breed scala aan accessoires beschikbaar, zodat deze individueel kan worden geconfigureerd. Zo zijn er opties voor de deuren en zijpanelen, maar ook voor de vloer en het dak. Andere accessoires zijn onder andere de bekende legborden, glijrails en kabelmanagement die eenvoudig in het rack te monteren zijn. Het VX IT rack aangevuld met PDU’s, UPS-systemen, verdelers, IT-koelsystemen, monitoring en bewaking en blussing is het de perfecte basis voor elk denkbare IT oplossing.
Bekijk hier alle VX IT producten.

Webshop

Snelle montage zonder gereedschap

Iedereen die in een computerruimte of datacenter werkt, wil een slim ontworpen en eenvoudig te gebruiken oplossing. Rittal heeft zich bij de ontwikkeling van de VX IT consequent aan dit principe gehouden. Het IT-rack wordt grotendeels zonder gereedschap geïnstalleerd met behulp van tijdbesparende “snap-in”-technologie. De hoogte-eenheden en de hellingshoeken zijn gemarkeerd, waardoor de 19” afstand tussen de niveaus gemakkelijker kan worden ingesteld. Alle panelen zoals zij- of dakpanelen worden snel en eenvoudig bevestigd met behulp van snap-in-bevestigingen en positioneringshulpmiddelen.

De nieuwe verticaal gedeelde zijwanden, verkrijgbaar als optionele accessoires, bieden de gebruikers een betere toegang om de installatiewerkzaamheden en de service te versnellen. De verticaal gedeelde zijwanden zijn voorzien van eenvoudige scharnieren, waardoor ze als deuren kunnen worden geopend en toch gemakkelijk te verwijderen zijn. Horizontale zijwanden zijn ook verkrijgbaar; deze vereenvoudigen ook de toegang, bijvoorbeeld tot servers.

Maximale compatibiliteit en toekomstbestendigheid

De VX IT biedt compatibiliteit met bestaande Rittal RiMatrix-systemen en andere met Rittal-componenten gerealiseerde IT-infrastructuren. Op deze manier is het mogelijk om afzonderlijke componenten in bestaande computerruimten te vervangen en de computerruimten naar wens uit te breiden. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld bestaande RiMatrix-installaties uitbreiden met de nieuwe VX IT en de VX IT-specifieke componenten voor koel-, UPS- of bewakingsdoeleinden gebruiken. Dit biedt investeringszekerheid voor de huidige Rittal computerruimtes en datacenters.

Download de brochure

Bij een nieuwe generatie IT-racks hoort een nieuwe generatie PDU’s

Meer transparantie en controle van het energieverbruik in IT-racksHet energieverbruik vormt een belangrijke factor voor een economische werking van de IT. Maximale transparantie bij het verbruik is essentieel. Hiervoor heeft Rittal zijn nieuwe PDU-productfamilie (Power Distribution Unit) uitgerust met uitgebreide meetfuncties voor een gedetailleerde energieanalyse. Daarnaast ondersteunen intelligente varianten het schakelen per uitgang en de integratie van toegangscontrole.

De PDU’s zijn online te configureren. Dit stelt IT-gebruikers in staat om binnen elk IT-rack snel en eenvoudig een kwalitatief hoogwaardige stroomverdeling te realiseren volgens individuele wensen. Met de intelligente voeding heeft Rittal zijn IT-infrastructuurassortiment, dat onder andere bestaat uit producten voor IT-koeling, monitoring, fysieke veiligheid en turn-key computerruimten inclusief cloud-services, aanzienlijk uitgebreid. Hiermee komt Rittal tegemoet aan de toekomstige wensen van de IT-wereld.

Download folder

UITFASERING per 31/12/2020

Wand-/vloerkast AE en klemmenkast KL vervangen door AX en KX series.

Lees hier meer