Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Slim ventileren met ClimaSys

Met het ClimaSys Smart Ventilatiesysteem (SVS) voorkom je storingen en verleng je de levensduur van jouw apparatuur. Koop hier direct jouw ClimaSys producten en houd het klimaat in jouw kast op het juiste niveau.

Koop nu

Wanneer de temperaturen dalen en de luchtvochtigheid toeneemt, bereikt de luchtdamp het dauwpuntniveau, waardoor condens ontstaat en geïnstalleerde elektrische componenten en apparatuur kan beschadigen. Dit kan leiden tot kostbare reparaties en mogelijke uitval. De aanwezigheid van aanhoudende condensatie in een elektrische behuizing kan roest en corrosie veroorzaken, wat effect heeft op de levensduur van de componenten.

Effecten:
• Een versnelde materiaalveroudering door oxidatie en corrosie
• Risico op kortsluiting
• Storingen aan contacten van gevoelige apparatuur die kunnen leiden tot het uitvallen van de installatie

Gevolgen:
• Storingen van machines en stilstand van werkzaamheden
• Risico op verlies van de apparatuur betrouwbaarheid
• Kosten bij stilstand

Gratis klimatiseringsadvies of kastmeting

We denken graag met je mee bij het verzorgen van het juiste advies voor het klimatiseren van de kast. Indien gegevens als omgevingstemperatuur bekend zijn, dan kunnen we meteen een klimatiseringsadvies in ProClima maken. Indien deze gegevens niet bekend zijn, dan halen we deze op met een gratis kastmeting; ClimaSys DT datalogger.

Vraag hier een gratis klimatiseringsadvies of kastmeting aan

Slim ventileren met ClimaSys SVS

ClimaSys Smart Ventilatiesysteem (SVS) is een intelligente oplossing voor filter- en luchtstroombeheer voor meervoudige bedieningspanelen of elektrische verdeelkasten. Het systeem voorkomt storingen in apparaten en verbetert de beschikbaarheid en de energie-efficiëntie. Het onderhoudspersoneel wordt automatisch ingelicht wanneer filters of andere ventilatieonderdelen een onderhoudsbeurt nodig hebben, of moeten worden vervangen.

Download brochure

ProClima software

Met de ProClima software verwerken we de gegevens uit EffiClima of een reeks gespecificeerde thermische gegevens. Zo kunnen we de juiste keuze voor thermisch beheer voorstellen, afgestemd op de omgeving en de geïnstalleerde elektrische/elektronische apparaten in je bedieningspaneel.

Het programma stelt een warmtebalans op en definieert de beste functies voor ventilatie, regeling, verwarming en koeling, afgestemd op jouw apparatuur. ProClima optimaliseert thermische beheeroplossing en beperkt fouten als gevolg van te kleine of te grote afmetingen tot een minimum.

Bekijk hier de ProClima tutorial

ProClima-software houdt rekening met variabelen zoals:

• Temperatuur 
• Vochtigheid
• Zonnestraling
• Instellingen voor binnen of buiten

Universele Behuizingen en Klimaatregeling

Flexibel aanbod van 'Universele behuizingen' toepasbaar voor alle soorten industrie. Diverse varianten in metaal (Spacial) & polyester (Thalassa) en tevens specifieke oplossingen voor outdoor en zware omstandigheden.

Om daarnaast risico’s door temperatuurschommelingen te voorkomen, zijn er diverse mogelijkheden voor klimaatregeling met ClimaSys, EffiClima en ProClima.

 

Download compleet productassortiment

Digital Rules: de eenvoudige productselector

Digital Rules is de productselector voor een snelle keuze van je universele behuizing. Eenvoudig, snel en betrouwbaar!

Met de productselector selecteer je eenvoudig de producten die je nodig hebt. Digital Rules helpt je bij het definiëren van de juiste behuizing, kastoplossing en klimaatregeling in een paar minuten!

Direct naar de productselector

Thalassa Polyester behuizingen

De glasvezel versterkte polyester behuizingen in de Thalassa reeks van Schneider Electric bieden een passende oplossing en bescherming in veeleisende of vochtige omgevingen, zoals bijvoorbeeld in buitenopstellingskast.

  • Veiligheid (elektrische & thermische isolatie, zelfdovend, halogeenvrij)

  • Robuust (bestand tegen vibraties, water/stof dicht)

  • Resistent (anti corrosie, UV, temperatuur, chemische vloeistoffen)

  • Lichtgewicht (makkelijk te vervoeren/tillen, makkelijk aan te passen, makkelijk te installeren)

  • Levenscyclus (weinig onderhoud en gemakkelijk te repareren, lange levensduur, recyclebaar, Product Environmental Profile (PEP of ECO paspoort))

Bekijk introductievideo Thalassa

Spacial SBX industriedozen

Roestvaststalen industriële dozen voor zware omstandigheden. De roestvaststalen 304L behuizingen van Spacial SBX bieden bescherming aan uw automatiserings- en besturingsapparatuur voor de meest uitdagende toepassingen.

  • Eenvoudige montage direct op de achterkant of met behulp van uitwendige bevestigingsbeugels.
  • Gemakkelijk te sluiten frontafdekking dankzij 4 halve draaischroeven en IP66 dankzij polyurethaan afdichtingspakking.
  • Oplossing in roestvaststaal 316L mogelijk als maatwerk aanvraag.
 

 

Bekijk introductievideo Roestvaststalen industriële dozen