Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Slim ventileren met ClimaSys

Met het ClimaSys Smart Ventilatiesysteem (SVS), voorkom je storingen en verleng je de levensduur van jouw apparatuur.

Direct kopen in onze webshop

Een goede klimatiserings oplossing voorkomt downtime!

We denken graag met je mee voor het verzorgen van het juiste advies voor het klimatiseren van de kast, daarbij bieden wij de service om gezamenlijk een meting te verzorgen in jouw kast oplossing. We meten de data met behulp van de thermische tracker; ClimaSys DT en adviseren de juiste klimatiserings oplossingen toe. De EffiClima software zet gegevens uit de tracker om in een nauwkeurig verslag van thermische omstandigheden.

Vraag hier een gratis kastmeting aan

Slim ventileren met ClimaSys SVS

ClimaSys Smart Ventilatiesysteem (SVS) is een intelligente oplossing voor filter- en luchtstroombeheer voor meervoudige bedieningspanelen of elektrische verdeelkasten. Het systeem voorkomt storingen in apparaten en verbetert de beschikbaarheid en de energie-efficiëntie door het onderhoudspersoneel automatisch in te lichten wanneer filters of andere ventilatieonderdelen een onderhoudsbeurt nodig hebben of moeten worden vervangen.

Download brochure

ProClima software

Met de ProClima software verwerken we de gegevens uit EffiClima of een reeks gespecificeerde thermische gegevens om de juiste keuze voor thermisch beheer voor te stellen, afgestemd op de omgeving en de geïnstalleerde elektrische/elektronische apparaten in je bedieningspaneel.

Het programma stelt een warmtebalans op en definieert de beste functies voor ventilatie, regeling, verwarming en koeling, afgestemd op de door jouw geïnstalleerde apparatuur, waarbij ProClima je thermische beheeroplossing optimaliseert om fouten als gevolg van te kleine of te grote afmetingen tot een minimum te beperken.

Nog geen klant van Solar? Meld je hier aan

ProClima-software houdt rekening met variabelen zoals:

• Temperatuur 
• Vochtigheid
• Zonnestraling
• Instellingen voor binnen of buiten

Universele Behuizingen en Klimaatregeling

Flexibel aanbod van Universele behuizingen toepasbaar voor alle soorten industrie. Diverse varianten in metaal (Spacial) & polyester (Thalassa) en tevens specifieke oplossingen voor outdoor en zware omstandigheden.

Om daarnaast risico’s te voorkomen door temperatuurschommelingen zijn er diverse mogelijkheden voor klimaatregeling met ClimaSys, EffiClima en ProClima.

 

Download compleet productassortiment

Digital Rules; de eenvoudige productselector

Digital Rules is de productselector voor een snelle keuze van je universele behuizing. Eenvoudig, snel en betrouwbaar!

Met de productselector kun je eenvoudig de producten selecteren die je nodig hebt. Digital Rules is de assistent om je te helpen met het definiëren van de juiste behuizing, kastoplossing en klimaatregeling in een kwestie van minuten!

Direct naar de productselector