Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Villeroy & Boch

Traditie, innovatie en design op het hoogste niveau

De meest succesvolle badkamercollectie van Villeroy & Boch is vernieuwd

Maak kennis met Subway 3.0: een mooie collectie met een functioneel, universeel en tijdloos design en geschikt voor een grote doelgroep. In deze nieuwe collectie vind je een ruim aanbod van fonteinen en wastafels in diverse formaten met een moderne vormgeving, zoals dunne wanden en strakke lijnen in White Alpin, glanzend wit, of in het moderne Stone White, een mat witte tint. Combineer ze met wastafelmeubels, hoge en lage kasten met veel praktische opbergruimte. De meubels zijn in diverse moderne, matte tinten en houtkleuren leverbaar. Ze kunnen worden uitgerust met ladeverlichting of met verlichting aan de onderzijde voor oriëntatie of om een persoonlijke sfeer in de badkamer te creëren. De bijpassende Subway 3.0 spiegels zijn er met een ronde of rechthoekige vorm en ledverlichting rondom.

De nieuwe Subway 3.0 inbouwbaden zijn ergonomisch gevormd en zien er stijlvol uit met een slechts 10 mm brede rand.  Deze comfortabele baden zijn gemaakt van het unieke materiaal Quaryl®: dit is kras- en slijtvast, het voelt prettig aan.

Subway 3.0 toilet met TwistFlush technologie

Een highlight in de nieuwe Subway 3.0 collectie is het toilet. Deze is voorzien van de innovatieve technologie TwistFlush, waarbij een optimale spoeling gecombineerd wordt met waterbesparing. Met een krachtige draaikolk van wervelend water wordt op bijzonder stille wijze het toilet grondig en hygiënisch schoongespoeld. Dankzij de gladde en strakke wanden kan vuil zich nauwelijks hechten. De sterke spoeling doet de rest waardoor een toiletborstel nauwelijks meer nodig is. Het waterverbruik is met 3 c.q. 4,5 liter per spoeling gering.

IN DE ACTIE Combipack

Diepspoel wandcloset met TwistFlush met een closetzitting met QuickRelease en SoftClosing

Direct naar de actie
IN DE ACTIE Hoekfontein

Hoekfontein, 32 cm zijlengte met kraangat zonder overloop.

Direct naar de actie
COMPLETE COLLECTIE SUBWAY 3.0 Collectie

Subway 3.0 is de collectie waarmee ook de volgende generatie zich prettig zal voelen. De complete badkamer overtuigt een brede doelgroep met tijdloos design en toekomstgerichte functies.

Koop nu

TwistFlush technologie

Krachtiger en zuiniger

TwistFlush is de nieuwe toiletspoeling die zorgt voor een optimaal spoelresultaat en tegelijkertijd uiterst waterbesparend is. Het toilet wordt met de fysieke kracht van wervelend water hygiënisch gereinigd. De innovatieve spoeltechnologie is voor alle toiletten van de nieuwe collectie Subway 3.0 verkrijgbaar.

DirectFlush technologie

Toiletten zonder spoelrand

Toiletten met DirectFlush kunnen dankzij hun innovatieve design zonder spoelrand bijzonder snel, grondig en vrijwel spatvrij worden gereinigd. Veel toiletten in het assortiment van Villeroy & Boch zijn uitgerust met DirectFLush.

Bekijk ons assortiment met DirectFlush

Uitbreiding O.novo collectie

De populaire O.novo serie is uitgebreid met nieuwe wastafels en (compacte) fonteinen. Hiermee biedt de collectie een keuze in vormgevingsvrijheid: de klassieke, oval vorm, of het moderne nieuwe rechthoekige design. 

O.novo staat al jaren bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Download hier de O.novo brochure

Bekijk de collectie in de webshop

VILLEROY & BOCH PROFIPORTAAL

Download productinformatie, montagehandleidingen en technische tekeningen op de Villeroy & Boch profi-portaal!

Alles voor jouw project

Direct naar Profiportaal

Klant worden van Solar

Solar biedt een breed assortiment aan technische producten waaronder op het gebied van sanitair. Ben je nog geen klant maar wil je eenvoudig toegang tot de webshop, meld je dan hier aan als klant en bekijk direct het brede assortiment van Villeroy & Boch.