Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Werkplekoplossingen

Optimaliseer je paneelbouwprocessen met perfect op elkaar afgestemde oplossingen voor elke fase van je productieketen.

 

Koop nu

Ideaal uitgerust voor elke werkfase
Met Weidmüller heb je de perfecte partner aan je zijde om je te ondersteunen in alle fasen van de paneelbouw, van de planning tot de installatie en de bediening, met optimaal afgestemde oplossingen voor je werkplaats. Op basis van onze jarenlange ervaring in de paneelbouw kunnen wij je in staat stellen om je werkprocessen te versnellen en je kwaliteit te verhogen door effectief gebruik te maken van ons uitgebreide portfolio.

Het potentieel van industrie 4.0 in kaart brengen en benutten

De studie "Panel building 4.0" van het Institute for Control Engineering of Machine Tools and Manufacturing Units van de Universiteit van Stuttgart toont aan dat de meest tijdrovende fasen in de klassieke paneelbouw de planning en installatie zijn.
Meer specifiek: De stappen van de projectplanning en de bouw van het schakelschema zijn goed voor meer dan 50% van de tijd die aan het hele planningsproces wordt besteed. Tijdens de installatie is de complexe combinatie van handmatige processen die gewoonlijk nodig is voor de mechanische montage en bedrading goed voor meer dan 70% van de tijd die aan het montageproces wordt besteed!

Optimalisatiemogelijkheden van Weidmüller

80 % snellere en veiligere processen

We ontwikkelen voortdurend innovaties die tijdrovende werkprocessen zoals mechanische assemblage en bedrading stroomlijnen om de productiviteit te verhogen. Bijvoorbeeld met gereedschap, markeringen en printers die optimaal zijn aangepast aan de toepassing.

100 % premium kwaliteit

Al meer dan 40 jaar staat Weidmüller voor machines, markeringen, printers en gereedschap die aan de hoogste eisen voldoen. Certificeringen en goedkeuringen conform alle relevante normen spreken voor zich - hoogwaardige producten van Duitse makelij waarop je kunt vertrouwen.

100 % planningsbetrouwbaarheid

Met Weidmüller kun je vertrouwen op een partner met vele jaren ervaring in kabelvoorbereiding, verwerking en gesystematiseerde markering. Door het verminderen van potentiële bronnen van fouten met volledige dataconsistentie, stroomlijnen we tijdrovende werkprocessen en verhogen we je productiviteit.

Is jouw werkplaats nog up to date en efficiënt ingericht?

Boek tijdwinst door je werk gemakkelijker te maken en paneelbouw processen te optimaliseren. We hebben perfect op elkaar afgestemde oplossingen voor elke fase van je productieketen.

Samen met Solar bieden we een vrijblijvende werkplaatsoptimalisatiescan aan. We nemen met je door welke gereedschappen en/of machines je hebt, of ze ergonomisch goed presteren, waar het proces niet efficiënt (meer) loopt en hoe zou dit verbeterd zou kunnen worden.

Vraag de scan aan

Innovatieprijs voor de kastenbouw

Een jury van deskundigen bekroont het Weidmüller Wire Processing Center (WPC) en het "Smart Cabinet Building" initiatief.

Dit is de tweede keer dat Weidmüller is bekroond met de cabinet building innovation award. Als een van de toonaangevende vakmedia in zijn sector, bekroont SCHALTSCHRANKBAU (eng: cabinet building) vijf bijzonder innovatieve producten met een INNOVATION AWARD 2021.

Lees meer