Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Industrie

Optimaliseer je bedrijfsproces

Solar Industrie is een gespecialiseerde business unit van Solar Nederland B.V. met toepassingen op het gebied van energie, klimaat, veiligheid en comfort. Wij zijn een toonaangevende sourcing- en servicespartner voor zowel industriële eindgebruikers (MRO), OEM/machinebouw, panelenbouw en industriële installatiebedrijven.

Van eenmansbedrijven tot de grote multinationale onderneming, wij helpen je te ontzorgen en je productiviteit te verbeteren. Wij kennen de ontwikkelingen in de sector Industrie en bieden intelligente oplossingen voor nieuwe technologieën, efficiënter produceren, duurzaamheid en de juiste keuze voor producten en toepassingen. Om je te ontzorgen, willen we je uitdagingen begrijpen zodat we pasklare oplossingen kunnen ontwikkelen. Dit kan zijn met technische ondersteuning, logistieke oplossingen, inkoop diensten en elektronisch zaken doen. 

Wij blijven ons verder ontwikkelen om jou bij te staan en je onderneming nog beter te laten draaien.

Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn

Contact Solar Industrie

Machine- en panelenbouwindustrie

Binnen de machine-industrie is de diversiteit en het technisch niveau hoog. Bijna 80% van de machines worden gebouwd voor export.

Lees meer
Voedsel- en drankenindustrie

De sector Food omvat alle activiteiten die betrekking hebben op de industriële verwerking van voedingsmiddelen en het verhandelen van voedingsproducten.

Lees meer
Metaalindustrie

In de metaalindustrie wordt onderscheid gemaakt tussen het vervaardigen van basismetaal en metaalproducten. De lage grondstofprijzen en de hoge energieprijzen hebben hun weerslag in beide sectoren.

Lees meer
Multibrand onderneming voor Industriële-elektrotechnische materialen

Als multibrand distributeur bieden wij de mogelijkheid om alle industriële-elektrotechnische materialen te leveren aan diverse industriële sectoren, zowel vanuit stock (onze warehouses met meer dan 60.000 artikelen) alsook non-stock via onze vele verschillende toeleveranciers en fabrikanten.

Verbeter en optimaliseer direct je bedrijfsprocessen

Bij klanten die je al zijn voorgegaan hebben we bijgedragen aan hun totale kosten optimalisatie (TCO). Graag zijn wij ook jouw partner om je als ondernemer te helpen je bedrijfsprocessen efficiënt in te richten en je totale kosten te verlagen. Wij bieden je inzicht in hoe je aanzienlijk kunt besparen door onze oplossingen op maat en de inzet van de juiste materialen en services.

Lees meer over TCO
Onze logistieke en warehouse diensten

Logistieke en technische dienstverlening is de basis, maar als sourcing en services onderneming ontzorgen wij onze klanten door het bieden van intelligente oplossingen, optimalisatie en de juiste keuzes voor kwaliteitsproducten en toepassingen voor ondernemingen in tal van industriële sectoren

Wij helpen je vooruit, lees meer
Onze experts maken van elke uitdaging een succes

De specialisten van Technische Services zijn speciaal opgeleid om je technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen.

Technical Services

Murrelektronik

Machines en systemen worden steeds meer gebaseerd op netwerken. Murrelektronik heeft switches voor elke toepassing. Voor toepassingen in het veld met M12-aansluiting, voor gedecentraliseerde installatieconcepten en voor standaard schakelkasttoepassingen met RJ45-aansluiting.

Ontdek

Direct producten bestellen

naar de webshop

Bekijk hier onze klantcases

klantcases