Industrie

Optimaliseer je bedrijfsproces

Solar Industrie is een gespecialiseerde business unit van Solar Nederland B.V. met toepassingen op het gebied van energie, klimaat, veiligheid en comfort. Wij zijn een toonaangevende sourcing en services partner voor zowel industriële eindgebruikers (MRO), OEM/machinebouw, panelenbouw en industriële installatiebedrijven.

Van eenmansbedrijven tot de grote multinationale onderneming, wij helpen je te ontzorgen en je productiviteit te verbeteren. Om dit zo goed mogelijk te doen, willen we je uitdagingen begrijpen zodat we pasklare oplossingen kunnen ontwikkelen. Dit kan zijn met technische ondersteuning, logistieke oplossingen, inkoop diensten en elektronisch zaken doen.

Wij blijven ons verder ontwikkelen om jou bij te staan en je onderneming nog beter te laten draaien.

Contact Solar Industrie

Machine- en panelenbouwindustrie

Binnen de machine-industrie is de diversiteit en het technisch niveau hoog. Bijna 80% van de machines worden gebouwd voor export.

Lees meer
Voedsel- en drankenindustrie

De sector Food omvat alle activiteiten die betrekking hebben op de industriële verwerking van voedingsmiddelen en het verhandelen van voedingsproducten.

Lees meer
Metaalindustrie

In de metaalindustrie wordt onderscheid gemaakt tussen het vervaardigen van basismetaal en metaalproducten. De lage grondstofprijzen en de hoge energieprijzen hebben hun weerslag in beide sectoren.

Lees meer
Multibrand onderneming voor Industriële-elektrotechnische materialen

Als multibrand distributeur bieden wij de mogelijkheid om alle industriële-elektrotechnische materialen te leveren aan diverse industriële sectoren, zowel vanuit stock (onze warehouses met meer dan 60.000 artikelen) alsook non-stock via onze vele verschillende toeleveranciers en fabrikanten.

Verbeter en optimaliseer direct je bedrijfsprocessen

Bij klanten die je al zijn voorgegaan hebben we bijgedragen aan hun totale kosten optimalisatie (TCO). Graag zijn wij ook jouw partner om je als ondernemer te helpen je bedrijfsprocessen efficiënt in te richten en je totale kosten te verlagen. Wij bieden je inzicht in hoe je aanzienlijk kunt besparen door onze oplossingen op maat en de inzet van de juiste materialen en services.

Lees meer over TCO
Cijfers en trends

Industriële ondernemers behouden vertrouwen. Er zijn ongeveer 56.500 bedrijven die zich bezig houden met de productie van eindproducten en halffabricaten. Waarbij de Nederlandse productie industrie de grootste bijdrage levert aan de Nederlandse export. In samenwerking met ABN AMRO bieden wij je een korte sectorupdate.

Bekijk hier de sectorupdate
Onze logistieke en warehouse diensten

Logistieke en technische dienstverlening is de basis, maar als sourcing en services onderneming ontzorgen wij onze klanten door het bieden van intelligente oplossingen, optimalisatie en de juiste keuzes voor kwaliteitsproducten en toepassingen voor ondernemingen in tal van industriële sectoren

Wij helpen je vooruit, lees meer
Onze experts maken van elke uitdaging een succes

De specialisten van Technische Services zijn speciaal opgeleid om je technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen.

Technical Services

Nieuws over Solar Industrie

Klik hier voor ons nieuwsarchief

TDC baat bij maatwerkoplossingen Solar

TDC

Solar Industrie heeft haar diensten ingezet om TDC te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de kosten voor het totale project beheersbaar bleven en zelfs gereduceerd werden door zo efficiënt mogelijk te werken.

Lees meer

Direct producten bestellen in onze Webshop

naar de webshop