Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Partnerschap maakt het verschil

Hoe kies je tussen digitale oplossingen en persoonlijk advies?
Je kiest niet.

Partnerschap maakt het verschil.

Wie zijn we

Sourcing and services

Solar Group is een toonaangevend Europees sourcing- en servicebedrijf, voornamelijk op het gebied van elektrische, verwarming en sanitair, ventilatie en klimaat- en energieoplossingen. We hebben 3.000 medewerkers in dienst in 5 landen. Onze kernactiviteiten zijn gericht op productsourcing, waardetoevoegende diensten en optimalisatie van de bedrijven van onze klanten. We streven er altijd naar de unieke en authentieke behoeften van onze klanten te begrijpen, zodat we relevante, persoonlijke en waardetoevoegende services kunnen leveren en van onze klanten winnaars kunnen maken.

Wat doen we

Wij leveren wat je nodig hebt

Als sourcing- en servicebedrijf richten we ons op elke individuele klant. We werken nauw met je samen om diensten op maat aan te bieden die je inspanningen ondersteunen om je dagelijkse processen te optimaliseren, je vaardigheden te ontwikkelen en winstgevender te worden. Onze snelle en nauwkeurige levering kan je helpen je productiviteit te verhogen. Wij leveren de juiste producten op tijd, precies wanneer, waar en hoe je ze nodig hebt. We hebben het beste distributiesysteem en de meest toegewijde medewerkers.

Opgericht in 1919

Een sterk beursgenoteerd bedrijf

Onze omzet bedroeg in 2022 ca. EUR 1,86 miljard met een EBITDA van EUR 158 miljoen. Solar A/S is genoteerd aan Nasdaq Copenhagen met de korte aanduiding SOLAR B en is sinds 1953 genoteerd. Het aandeel is opgenomen in de MidCap+-index. De Raad van Bestuur van het bedrijf is in handen van CEO Jens Andersen, CFO Michael H. Jeppesen en CCO Hugo Dorph.

Facts and figures

Over Solar Group

3.000

Werknemers

Die elke dag met passie de uitdaging aangaan om waarde toe te voegen.

1,86miljard euro

Omzet

In 2022 had Solar Group een omzet van ca. EUR 1,86 miljard

5

Landen

Denemarken, Noorwegen, Nederland, Zweden en Polen.

Wat kunnen onze Services voor jou betekenen?

Wij begrijpen dat er meer nodig is dan alleen het op tijd leveren van de juiste producten. Naast een ruim assortiment bieden we met Solar Service een breed scala aan logistieke diensten. Wij ontzorgen en door inzet van onze jarenlange expertise helpen we jou verder.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid

We richten ons op energie-efficiënte oplossingen en bieden de beste diensten om een ​​duurzaam gebruik van hulpbronnen te garanderen. Ten behoeve van het milieu. Voor onze klanten. En voor Solar.

 

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Onze waarden

Courage

Onze waarden

Glow

Onze waarden

SmartFun

Doe met ons mee!

Geïnteresseerd om bij Solar te werken? Bekijk de mogelijkheden op onze carrièrepagina.

Naar de carrièrepagina

Aandeel Solar

Ons aandeel staat genoteerd op Nasdaq Copenhagen. We kwamen voor het eerst op de lijst in 1953.

Investeren in Solar is in de eerste plaats investeren in de groene transitie. We bieden de beste oplossingen om een ​​duurzaam en verantwoord gebruik van hulpbronnen te garanderen.

Lees meer over Solar's aandelen

Wil je investeren?

Bij Solar geloven we in productiviteitsverbetering, digitalisering en netwerkontwikkeling

Op onze investeerderspagina kun je aankondigingen en financiële rapporten van Solar Group lezen, onze investeerderstools uitproberen en de komende evenementen in onze financiële kalender bekijken.

Lees meer

Management

Maak kennis met de Raad van Bestuur, de Groepsdirectie en de Raad van Bestuur van Solar.

Maak kennis

Onze strategie is digitaal en groen

We willen Solar op een winstgevende manier ontwikkelen door ons te concentreren op belangrijke markten, te bouwen rond onze vier strategische aandachtspunten en de kerncapaciteiten in te zetten die zijn ingebed in een sterk en flexibel bedrijfsmodel.

Onze vier strategische speerpunten zijn Concepten, Climate & Energy, Industrie en Trade.

Lees meer over onze strategie