Solar is jouw duurzame energie partner

Wie zijn wij?
Solar Group is een toonaangevende Europese sourcing- en servicesonderneming die voornamelijk actief is op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek. Onze kernactiviteit richt zich op product sourcing, waardetoevoegende services en optimalisatie van de bedrijven van onze klanten.

Wij geloven in de kracht van het woord 'ja'
We streven er altijd naar de unieke en authentieke behoeften van onze klanten te begrijpen, zodat we relevante, persoonlijke en waardetoevoegende services kunnen leveren en van onze klanten winnaars kunnen maken.

Wij leveren wat je nodig hebt
Als sourcing- en servicesonderneming richten wij ons op de individuele klant. We werken nauw met je samen om je services op maat te bieden die je ondersteunen bij jouw inspanningen om dagelijkse processen te optimaliseren, vaardigheden te ontwikkelen en meer winst te maken.

Onze snelle en nauwkeurige levering kan helpen jouw productiviteit te verhogen.
We leveren de juiste producten op tijd, precies waar, wanneer en hoe je deze nodig hebt. We hebben het beste distributiesysteem en de meest toegewijde werknemers.

Een sterk, beursgenoteerd bedrijf.
In 2015 bedroegen onze inkomsten in totaal ongeveer DKK 10,6 miljard (EUR 1,4 miljard) en we hebben momenteel ongeveer 3000 werknemers.

Solar A/S is sinds 1953 genoteerd aan de Nasdaq Kopenhagen met de verkorte naam SOLAR B. De voorraad is opgenomen in de MidCap+ index.

Management.
De voorzitter van de Raad van Bestuur van de Solar Group is hoogleraar lic. scient. Jens Borum. De directie van het bedrijf bestaat uit CEO Jens Ellegaard Andersen, CFO Michael H. Jeppesen en CCO Hugo Dorph.

Het verhaal achter Solar

Solar heeft sinds 1919 een lange weg afgelegd en is vandaag de dag een moderne sourcing en services onderneming.

Lees meer over onze missie en achtergrond

Onze group

Solar Group heeft ondernemingen in negen Europeese landen.

bekijk onze group structuur
Wij zijn overtuigd van de kracht van ja en streven ernaar relevante, persoonlijke en waardetoevoegende services aan te bieden die onze klanten omzetten in winnaars Martin Trampe, Senior Vice President & MD Benelux

Investeerders

Wij geloven in verbetering van de productiviteit, digitaliseringen en ontwikkeling door samenwerking.

lees meer

Wij voegen de daad bij het woord met onze MVO-initiatieven

Wij voelen ons verantwoordelijk en betrokken om onze middelen in te zetten om klimaatverandering te bestrijden in de armste landen van Afrika.

Met energiebesparende oplossingen, bijdrage aan kennis en producten ondersteunen wij diverse projecten in samenwerking met SOS Kinderdorpen.

Lees meer over onze MVO-initiatieven