Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Wij denken mee met jou

Wie zijn wij?
Solar Group is een toonaangevende Europese sourcing- en servicesonderneming die voornamelijk actief is op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek. Onze kernactiviteit richt zich op product sourcing, waardetoevoegende services en optimalisatie van de bedrijven van onze klanten.

Wij geloven in de kracht van het woord 'ja'
We streven er altijd naar de unieke en authentieke behoeften van onze klanten te begrijpen, zodat we relevante, persoonlijke en waardetoevoegende services kunnen leveren en van onze klanten winnaars kunnen maken.

Wij leveren wat je nodig hebt
Als sourcing- en servicesonderneming richten wij ons op de individuele klant. We werken nauw met je samen om je services op maat te bieden die je ondersteunen bij jouw inspanningen om dagelijkse processen te optimaliseren, vaardigheden te ontwikkelen en meer winst te maken.

Onze snelle en nauwkeurige levering kan helpen jouw productiviteit te verhogen.
We leveren de juiste producten op tijd, precies waar, wanneer en hoe je deze nodig hebt. We hebben het beste distributiesysteem en de meest toegewijde werknemers.

Een sterk, beursgenoteerd bedrijf.
In 2018 bedroegen onze inkomsten in totaal ongeveer 11 miljard DKK en we hebben momenteel ongeveer 3000 werknemers.

Solar A/S is sinds 1953 genoteerd aan de Nasdaq Kopenhagen met de verkorte naam SOLAR B. De voorraad is opgenomen in de MidCap+ index.

Management.
De voorzitter van de Raad van Bestuur van de Solar Group is hoogleraar lic. scient. Jens Borum. De directie van het bedrijf bestaat uit CEO Jens Ellegaard Andersen, CFO Michael H. Jeppesen en CCO Hugo Dorph.

Strategie.
We willen ons bedrijf rendabel laten groeien. Dit doen wij door ons te richten op de volgende drie strategische prioriteiten: 1. Onze positie als Europees sourcing- en servicebedrijf versterken 2. Prestaties verbeteren door verminderde complexiteit en operationele uitmuntendheid 3. Focus op klantbehoeften.

Lees hier meer over onze strategie

Investeren in Solar

Investeren in Solar is vooral investeren in een sterke focus op de klant. Wij geloven in verbetering van de productiviteit, digitalisering en ontwikkeling door samenwerking. Ontwikkeling door samenwerking houdt in dat onze eigen innovatie en ontwikkeling, in combinatie met goede ideeën van andere bedrijven en hun vermogen om snel kansen in de markt aan te pakken, meer kan creëren voor minder.

Lees meer op onze Solar Group website

Wij voegen de daad bij het woord met onze MVO-initiatieven

Wij voelen ons verantwoordelijk en betrokken om onze middelen in te zetten om klimaatverandering te bestrijden in de armste landen van Afrika.

Met energiebesparende oplossingen, bijdrage aan kennis en producten ondersteunen wij diverse projecten in samenwerking met SOS Kinderdorpen.

Lees meer over onze MVO-initiatieven