Woningbouw

Vergroot de efficiency van je facilitaire bedrijfsvoering

Wij volgen de ontwikkeling binnen de woningbouw op de voet en ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor corporaties. Daar hoort een efficiënte inrichting van de bedrijfsvoering bij. Wij bieden je producten en diensten die bijdragen op de vergroting van efficiency van de facilitaire bedrijfsvoering.

Solar is aanwezig op het Building Holland event, lees meer

Jouw e-business eenvoudig en persoonlijk

In de Solar Webshop kun je orders plaatsen en inzien, offertes opstellen,documentatie zoeken, barcodes aanmaken, prijsinformatie vinden en uitgebreid zoeken in onze enorme database met artikelen. Ook maakt het opnieuw bestellen van artikelen uiterst eenvoudig. Elke afzonderlijke functie van deze e-business oplossing is ontwikkeld om jouw unieke behoeften en dagelijkse processen optimaal te kunnen bedienen.

Solar Webshop

Solar School houdt werkgevers en werknemers up to date

Om werkgevers en werknemers te ondersteunen biedt Solar School een breed trainingsaanbod om jouw klant nu en in de toekomst optimaal te kunnen bedienen.
De technische installatiebranche is continu in ontwikkeling en nieuwe innovaties dienen zich aan. Onze opleidingen en trainingen sluiten hier naadloos op aan. Een groep medewerkers specifiek opleiden voor een klus? Wij bieden ook trainingen op maat!

Solar School

Solar Fastbox bedient je op locatie

Solar Fastbox is een service die je bedient op de locatie waar je werkzaam bent. Met deze levering hoef je jouw werkdag nooit meer te onderbreken om een defect of missend onderdeel op te halen. Een Solar Fastbox order wordt al binnen één uur (zone 1) bij je afgeleverd. Je bespaart tijd en geld, en wint klanttevredenheid!

Solar Fastbox