Fastbox in het weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Wijzigingen leveranciers & merken

Prijsupdates

Op deze pagina vermelden wij iedere maand leveranciers en merken die prijswijzigingen aan ons doorgeven. De wijzingen zijn slechts een richtlijn. Aan de vermelde mutaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij verwachten aan het begin van elke maand de nieuwe prijswijzingen door te kunnen geven. Leveranciers geven dit soms laat door, zodra er iets bekend is dan zullen wij dat vermelden op deze pagina. Zo blijf jij altijd op de hoogte!

Bekijk de meest recente wijzigingen van 25 mei 2023

Solar-prijsupdates-mei-juni-2023.jpg

Bestelmogelijkheden

Makkelijk bestellen via de webshop

Bij Solar kun je via de webshop, app of via een integratie vanuit jouw eigen softwaresysteem digitaal jouw bestelling plaatsen. Daarnaast kun je deze mogelijkheden ook combineren tot één gestroomlijnd bestelproces die past bij jouw organisatie.
Meer informatie

Bestel onderweg via de app

Met de Solar app op je mobiel of tablet heb je het totale assortiment altijd bij de hand. Bestellen doe je snel en eenvoudig waar en wanneer jij dat wilt. De webshop en de app zijn met elkaar gesynchroniseerd. Zo kun je met je bestelling beginnen in de webshop en deze afronden of klaarzetten in de app, of andersom.
Meer informatie

Optimaal en efficiënt elektronisch zakendoen vanuit jouw softwaresysteem

Solar biedt de mogelijkheid om elektronisch zaken te doen vanuit jouw eigen softwaresysteem. Een dergelijke softwarekoppeling voor onder meer webselectie en/of digitale facturatie is makkelijk te regelen.
Meer informatie