Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

DUURZAAMHEID

We hebben onze duurzaamheidsambities verhoogd

We hebben onze duurzaamheidsambities verhoogd en we zijn continu bezig om alles wat het omvat verder uit te breiden. Bij Solar zijn de Science Based Targets-initiatieven (SBTi), met de verplichtingen die het met zich meebrengt, een integraal onderdeel geworden van de bedrijfsvoering.
 
Ons doel is om als bedrijf in 2030 Net-Zero te worden en om onze CO2 uitstoot in de gehele waardeketen met 25% te verminderen.
Bekijk ons laatste duurzaamheidsrapport

Hoe we werken aan duurzaamheid

/globalassets/shared/about-solar/csr-and-sustainability/sbti.png

Transparantie

Maatschappelijk verantwoord ondenemen is essentieel, omdat wij geloven dat verantwoording het beste startpunt is om de juisten bijdrage aan de groene agenda te leveren. Daarom hebben we ons betrokkenheid geformaliseerd door middel van een strategie die gebaseerd is op transparantie. We werken samen met erkende NGO's en meten ons aan internationale benchmarks. Het naleven van ethische en bedrijfsrichtlijnen komt overeen met onze ambitie om een verantwoord en verantwoordelijk bedrijf te zijn.
/globalassets/eu/company/csr/solar-panels1.jpg

Ons kader en onze doelstellingen

Samen groen is het kader dat bepaalt hoe we met duurzaamheid omgaan. Elke actie en elke beslissing heeft een impact. Daarom hebben we drie strategisch verankerde initiatieven gelanceerd om onze duurzame aanpak te versterken en de wereldwijde ESG-agenda te ondersteunen in samenwerking met onze klanten, leveranciers en medewerkers.

Investeren in Solar

Solar is sinds 1953 beursgenoteerd. Investeren in Solar is in de eerste plaats investeren in de groene transitie. We bieden de beste oplossingen om een duurzaam en verantwoord gebruik van hulpbronnen te garanderen. Lees meer over ons aandeel op onze groepssite.
Lees meer over een investering in Solar

Jij maakt het verschil

Als je ons wilt helpen op onze reis naar een duurzamere manier van zakendoen, bekijk dan onze vacatures op de carrièresite. Samen maken we het verschil!
Ga naar onze vacaturesite

Ontdek slimme en energiebesparende oplossingen

Als installateur ben je altijd op zoek naar slimme oplossingen voor je klanten om energie én kosten te besparen. Uiteraard houd je daarbij rekening met comfort en veiligheid in en om de woning. Solar biedt een ruime selectie duurzame producten en tijdbesparende diensten. En via praktijkgerichte trainingen van Solar Opleidingen helpen wij jou in de ontwikkeling van je technische kennis en vaardigheden. Zo zet ook jij de volgende stap op weg naar een duurzame toekomst!
Lees meer

ISO Certificaten

Bent u geïnteresseerd in onze milieu- en kwaliteitscertificeringen? Of wilt u meer lezen over ons milieu- en kwaliteitsbeleid?
Ga naar ISO certificaten

Contactpersoon duurzaamheid